250.000 lot alýþ !!!...millet uçmuþ,biz 10-20 paketler halinde 100 zor alýyoruz,millet 250.000 lot almaya kalkýyor,neredeyse benim sattýðýmýn dairelerin fiatý![]()
250.000 lot alýþ !!!...millet uçmuþ,biz 10-20 paketler halinde 100 zor alýyoruz,millet 250.000 lot almaya kalkýyor,neredeyse benim sattýðýmýn dairelerin fiatý![]()
Zamanýnda 3.70 cývarý iken takýldýðýmýz zamana göre 2 misli aþaðýda bölünüþe göre,2.50 görüldüðünde þirket hisse toplama kararý almýþ,tekrar 3 üstüne atýp 3.70 görülmüþtü,bu fiatlardan 0.78 krþ gördü yönetimin pisliði yüzünden,bana göre esas yeri 1.50-2 arasý,ama ne yazýkki oralarý görmesi için bir mücize lazým![]()
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Twitter'da hisse ismini aratýp çýkan sonuçlarý ve yazan kiþileri biraz okudum da adam twitter hesabýný Aralýk 2018 de açmýþ ilk yazdýðý hisse ostim hatta o kadar ileri gitmiþ þu kadar aldým diye yazmýþ , yazanlarýn arasýnda bayaðý bir 2018 Ekim-Aralýk arasý ilk kez hesap açanlar var. Hatta önceki 1,26 gördüðünde hisseyi hiçbirþey yokken Katarlýlar yalaný ortaya atýlmýþtý. Ortada hiçbir þey yoktu. Þirketi inceleyin arkadaþlar twitter yalanlarýna kanmayýn. Biz açýkladýðý karlar ve fiyat yýllarýn dibine yakýn diyerek aldýk ama o günden beri güldürmedi. Endeks sýkýntýlý,patron sýkýntýlý , ülke gündemi sýkýntýlý , ekonomik kriz git gide derinleþiyor. Elde satýlacak dükkanlar var Ostim Prestij projesinin yarýya yakýný duruyor,açýlacak üniversite var ve bedelliden yeterli para gelmedi diye satýlacak denilen gayrimenkuller var ama þirketten bir bedelli harici hiç haber gelmedi aylardýr.
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
2018'e Ostim'de nokta koyacaðýz.. hayýrlýsý..
Yer Ýmleri