Sakýn satýþa falan 1 lot bile koyma bu kadar beklemiþsin..Dur þu bedelliyi bir görelim...
Daha yeni bedelli yapan kaðýtlar Klgyo, Katmer, Kent, Crfsa...1 ayda ortalama %300 prim yaptýlar bir de bunu görelim..
Bakalým ne olmuþ bu hafta?
Ýlk 3 gün..Þu an iþlem gördüðü 3,93 seviyesinden alan var mý ben göremedim...Demek ki herkes zararda
Bugüne gelelim..Ben bakýyorum þu an iþlem gördüðü 3,93'den yine alýcý göremiyorum..Demek ki bugün alan herkes de zararda..
Kýsacasý alan zarar ediyor, alan zarar ediyor, her gün düþüyor ama kaðýt alýcýlý ne hikmetse..
Sözün özü A1, Ýnfo, Yatýrým, Meksa gibi sýrtlanlarýn, pçlerin olduðu kaðýtlarda para kazanmak istiyorsan sen daha fazla sýrtlan olacaksýn sen daha çakal olacaksýn..
Daha tam kudurmadýlar tam kudurmalarý için biraz daha düþmesi gerek demek ki..
Þu bedelli bir onaylansýn sonra bu arkadaþlar biraz daha satsýn alýcý gördü mü versin bizim gibi saflara biz de daha düþerse alýrýz biraz daha..
Sonra bakalým kim daha sýrtlan..![]()
2017 bedelli2018 bedelli2021 bedelli ? 8 yýlda 3 üncü bedellini talep ediyorsun peki önceki 2 bedellinde ne yaptýn ? borçlarýný kapattinmi hayir kapatabildinmi hayir o borclar ile yaptýðýn iþler senetlere yansýdými hayýr þimdi geçmiþi neyse gelecegi odur geçmiþte hangi baþarýya imza attin ? bedelliler sonucundaki simdi neye imza atasin ? uzun vadeli yatirimcilarini hic guldurememis kazandiramamis bir sirket sin ? bedelli demek uzun vade demek peki 2012 de dolar yerine sana yatirim yaparak parayi unutan aadam kar dami ? zarardami ? hesap i kendiniz yapýn bedelliden istedigin paranin yarisini bile toplayamazsin çünkü sen gunlukculerden baskasina kazandirmamis bir sirketsin ..
Arkadas cok guzel analiz yapmis
Bütün yatýrýmlarý bedelliden gelmiþ yatirimcidan çýkarmýþ bunlara bedelli ye insallah spk onay vermez yoksa hepsi soyguncu? bunlarin
Zaten 1 tl olan hisse fiyatini 1 tl bedelli yapiyor eþþekmi bu insanlar 1 tl bedelliye katýlacak aldýk bir kere giren girdi artýk ytd
Yer Ýmleri