-

Originally Posted by
KOÇ
Teknik olarak gelmesi lazım.
Ama merkez müdahalesimi olur
Dolar indexinde düşüşmü olur
Bilemiyeceğim.
Benim sistemlerimde dolar 6-7 ay satar.
Aslında eylül ayı sonuna kadar sürer bu düşüş.
4-5 aymı oluyor.?
-

Originally Posted by
ferrdi
işctr günlük fikir vermesi açısından paylaşıyorum düşen trende dikkat edilmeli diye düşünüyorum

Originally Posted by
ferrdi
işctr haftalık ... grafikte denge rakamı 6.32 olduğunu düşünüyorum haftalık kapanışlar bu denge rakamı üzerinde olduğu sürece sıkıntı yok altında haftalık kapanışlar görülmeye başlanırsa dikkat edilmeli

güncel haftalık işctr ....
-

Originally Posted by
ferrdi
usdtry haftalık grafik 3,84 üzeri haftalık kapanışlarda dikkat edilmeli ....

Originally Posted by
ferrdi
güncel ... grafikte dikkat edilecek durum fiyatların dengelenmediği hala ...

güncel haftalık usdtry ... fiyatları dengelendiği görülüyor bence aşağı yönlü hareketler bekleniyorsa 4.58 altında haftalık kapanışlar beklenmeli ...
-

Originally Posted by
ferrdi
haftalık xu100 önemli olduğunu düşünüyorum 115257 altındaki haftalık kapanışlara dikkat edilmeli ...

Originally Posted by
ferrdi
xu100 haftalık güncel grafik ...
peki ne olabilir 107948 altındaki haftalık kapanışlarda 80.000 hedef olabilir ... haftalık kapanışlarda şuan için denge rakamı 107948 mutlaka takip edilmeli bence ...

güncel xu100 haftalık ...
-
Koc abeyy nerde hastami oldu??yine cuvallayi nca kayiplara karisti 99 binden mallanmaya baslamisti su nerdeyse 7 bin puan gitti ama olsun birgun illaki endex donecektir koc abey yardim istersen secim sabahi ndan sonra mallanmaya basla ozamana kadar dusus devam edecek bence dolarlarimda duruyor hala 5 binde sana veririm istersen!!!!!! Y.t.d
-
yok be.
para kazanmaktan sesim çıkmıyor.
işc ile teknosadan bayram erken geldi bana.
-

Originally Posted by
hisci
Koc abeyy nerde hastami oldu??yine cuvallayi nca kayiplara karisti 99 binden mallanmaya baslamisti su nerdeyse 7 bin puan gitti ama olsun birgun illaki endex donecektir koc abey yardim istersen secim sabahi ndan sonra mallanmaya basla ozamana kadar dusus devam edecek bence dolarlarimda duruyor hala 5 binde sana veririm istersen!!!!!! Y.t.d
sen al o dolarları bir şey yap.
demeyim işte.
4.19 dan satarsın.düşüyor diye
-
olan viobtakilere oluyor.
pala donlarına kadar alıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-