Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
Kimse,en azından ben öyle demiyorum...
Diyorum ki;Bizim pis ve oynak borsamız maalesef böyle...
Tknsa halka arzından önce de böyleydi bizim borsamız sonrasında da böyle..
Ky macera aramasın diyorum...
İlla arayacaksa çok seçici olsun diyorum...
Bir hisse alırken zengin olma hayalleri ile değil önce stoploss u nereye koymalıyım bilinciyle hareket etmeli diyorum...
Baktınız sahibinden,şirketin kendisinden,sektörden kötü kokular geliyor sallayın gitsin diyorum...
Yoksa en son yapacağım şeydir patron savunuculuğu,hele ki Sabancıları mı Allah yazdıysa bozsun...

saygılar/başarılar
Kanun koyucu olsam ve yasakçı bir zihniyete sahip olsam ky ye, Bist 30, hatta Bist10 dışını yasaklardım...
Düzenli temettü veren 10 hisse belirler,alıyorsan kardeşim bunları al almıyorsan güle güle derdim ky ye

saygılar/başarılar
Neyse
%100 hakim olmadığım hisseler/şirketler hakkında bu kadar konuşmam(neredeyse hiç konuşmam) ama çenem düştü...
Biraz daha güzel günleriniz de daha detaylı konuşuruz borsayı...
Şimdi canlar sıkkın daha fazla uzatıp da ortamı germeyelim...
Hakkınız da hayırlısı...
Kalın sağlıcakla....

saygılar/başarılar
 Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
Elbette buradaki üstatlarımız daha iyi değerlendirebilirler ama sanırım Hacı Sabancı'nın İmamoğlu'na destek açıklaması yapmasını ve Erdoğan-Tüsiad arasındaki gerginliği de bu bağlamda ele alabiliriz... Şu an konjektür teknosa'nın aleyhine işlemeye devam ediyor...
 Alıntı Originally Posted by mustyyy Yazıyı Oku
Bence de batmasına oynanmasa tekrar 2 üstüne atmalıydı sanki büyük bi anormallik var bakalım ne çıkacak arkasından çok merak ediyorum sabancının ilklerini teknosa da yaşayacağız sanki bu kadar sahipsiz bırakması bana anormal geldi bu iş 1 tl ye kadar devam edecek bana gore çünkü her gün bi öncekinden kötü ytd

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana hasta diye itham edenler bu yazanları okuyun kim haklı görüverin

aynı kişiler Doas 3,7 tknsa da 1.7 lerde yazıyordu bu yazıları .

Siz açıkça fazla dürüst ve namuslusun işimize gelmiyorsunuz deyin .

Tengri Han ve mahdumları ifşa .

Daha birçok kişi var onlardan onları da ifşa edersem ekmek yiyemeyip değil mi