Originally Posted by
temettü2023
tebrikler hocam. yýllardan beri her ay ayný hisseyi mi aldýnýz acaba ? rica etsem yatýrým hikayenizi biz genç kardeþlerinizle paylaþýr mýsýnýz ? belki dersler çýkarýrýz bizlerde. syg

Originally Posted by
Tasarrufcu
Merakla bekliyoruz.
Böyle uzun vade yatýrým yapan kiþilerin hayat hikayelerini paylaþmasý bu baþlýkta bizler için çok faydalý oluyor
Teþekkürler;
Öncelikle 2008 küresel krizden çýkýþta yükseliþ olarak vermiþ olduðu olumlu tepki nedeniyle bunu seçtim....
Fiyat, Bilanço (Temel Analiz ), taktanýn bir hikayesinin olmasý, Taktayla ilgili piyasa iþtahý ve Türkiyenin tanýnmýþ sanayici ailelerinin kurucu ortak olmasý senetle ilgili risk iþtahýmý doðurdu.
Yukarýda belirttiðim hususlar aslýnda borsa da iþlem gören herhangi bir takta için geçerli araþtýrma yapma nedenidir.
14,50 seviyesini haziran 2010 tarihinde gördüm bunda... seans salonundaki kýza verelim bunu dgate alalým dedim..abi napýyon bu uçacak, kaçacak þöyle olacak böyle olacak derken....bundan kurtulamadýk...gördüðü göreceði en yüksek seviye 14,70 oldu.ondan sonra düþtükçe düþtü....Anlayacaðýn upuzun vadeli yatýrýmcýsý olduk taktanýn..ister istemez.
Aslýnda o sýralar hangi taktayý (Aklýmda kalýpta portföyümden geçenler: Halkbank, TTKOM, TÜPRAÞ, Nugyo, Ýþfin, izdemir, dgate, adel, asuzu, cocacola, alkim, tekstilbank, vakfin, beþiktaþ, fener, tire, reysaþ, kardemirlerin B si, dardanel, vb.) alsan kýsa sürede 1-5 yýl arasý zengindim. hele en çok alkime yanýyorum bununla onun arasýnda tercih yaptým bunu tuttum. hapýda yuttum.
Anlayacaðýn ahýrda güzelim kýsraklar varken biz gitmiþiz bu sütçü beygirinin alnýndan öpmüþüz. bundan sonra 10 sene önceki beklentiyle devam buna.
Hikaye uzun...siz yatýrým konusunda ilk paragrafta belirttiðim hususlara dikkat edin...
Çünkü bu alemde ilk önce paraný sonra aklýný alýrlar...en sonunda da donunu alýrlar.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Yer Ýmleri