Bir müþteri olarak paylaþayým. Arçelikten ürün satýn aldým. Satýþ sonrasý servis ve müþteri hizmetleri berbat.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir müþteri olarak paylaþayým. Arçelikten ürün satýn aldým. Satýþ sonrasý servis ve müþteri hizmetleri berbat.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Ben de mutfak Ankastre ve buzdolabýný deðiþtim geçen ay..Ankastre Arcelik, Buzdolabi Vestel...önceden de bu iki markadan ürünlerim vardý.
Arcelik servis ve satýþ sonrasý destekte 1 numara bence...ürün iþi biraz þans ama, bazen gelir seni bulur þanssýzlýklar ( davlumbazda bir parçada sorun çýktý...yedek parça sýkýntýsý olduðu için ürün deðiþecek..geldi beni buldu mesela)
Bende Arçelik hem ürünlerinin hem servisinin çok iyi olduðunu düþünüyorum. Mümkün olan yerlerde mutlaka yerli ürünleri tercih ederim. Bunun dýþýnda hisse gerçekten güzel alým fýrsatlarý veriyor bence ederinin altýnda olan bir kaðýt. Temettüsü yeterli olmadýðý için benim potansiyel hisselerim listesinde yer almýyor.
Ben de temettü yatýrýmýný daha mantýklý buluyorum. Sn steed bu açýdan hangi hisseler size güven veriyor. Merak ettim de...[emoji2]
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda elimde olan hisseler AYGAZ EGEEN EREGL SODA PETKM TTRAK ancak ilk etapta Aygaz sonrasýnda belki Ttrak hisselerinden çýkýp Hekts eklemeyi planlýyorum. Herhangi bir tavsiye deðildir kendimce belirlediðim kriterlere göre seçimimdir. Bunlarýn dýþýnda potansiyel alým için bir listem var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sadece temettü açýsýndan bakmak çok zararlý. O þekilde bakarsanýz çok daha yüksek temettü veren firmalar var ancak hisse fiyatý enflasyon kadar bile artmýyor veya çok az artýyor. Reelde kazandýrmýyor. Bu sebeple temettü az bile verse iþ modelinin düzgün, sürdürülebilir ve büyüyebilir firmalarý seçiyorum. Hekts bu sene vermedi yatýrým için vermedi belki seneye de vermez ama temettü kültürü var ondan sonra belki 10 sene aralýksýz verecek. Geçmiþten pay çýkarmak lazým. Her firmanýn borcu vardýr mühim olan ödeyebilecek mi? Hekts cari oraný ve likidite oraný kötü deðil borç çevirme sorunu yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arçeliðin iyi uygun fiyatta olduðunu fakat temettüsü nedeniyle almadýðýnýzý söylediniz. Arçeliðe sadece temettü açýsýndan bakmýþsýnýz gibi geldi de o yüzden yazdým siz de söylüyorsunuz sonuçta tek temettü olarak bakmamak gerek hisseye potansiyeli olmasý çok daha önemli[emoji106]
Yer Ýmleri