Ben sadece dýþarýdan takip eden biri olarak bu sorulara yanýt verebilirim sanýrým.
Hatta, bir soru sormak için üye olmuþtum buraya da kendisine çok fazla soru geldiðinden, Tüpraþ baþlýðý altýnda ben de sorularýmý sormuþtum, kimse yanýt vermemiþti.
Sayýn Dudu'nun porföyünde; Tüpraþ, Hektaþ ve Ford mevcut.
Tuprs Eregl Hekts Froto ve Soda ise en sevdiði hisse senetleri.. Eregl'yi yakýn zamanda eklemek istiyor portföyüne.
Bense dýþarýdan izleyen biri olarak, güzel cümleler kurabilen, bu iþe deðer ve emek veren herkeste hep ayný hisse senetlerini görüyorum. Herkes 'doðru' yolda olamaz ve herkes burdan 'para kazanamaz' mantýðý ile de uzak duruyorum.
Yaþça da epey küçük olduðum için, 'idol' olarak görebileceðim herkesin bu benzer hisse senetlerinde birleþiyor olmasýný þaþkýnlýkla izliyorum.
Nitekim, baktýðým zaman 'enflasyon +%4' þartýna uygun (erken emekliliðim için bu þart.) bist 100'de çok çok az hisse senedi görebiliyorum. Bütün bunlarý deðerlendirdiðimde 'biriktirmek çok önemli' ancak 'bu birikimi yapmak borsada' olmasa daha iyi neticeler verebilir gözüyle deðerlendiriyorum. En nihayetinde, mevcut iktidar sisteminin ne dününe ne bugününe ne de yarýna inanmýyorum, içerisinde bulunduðumuz durumu bir kriz, hatta yarýn daha da derinleþecek bir kriz olarak nitelendiriyorum.
Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri