Evet arkadaþlar birazda hangi hisselerde hangi hatalarý yaptýðýnýzý yazýnda gençler ve benim gibi acemilerde onlardan faydalansin.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Ta konusunda uzman deðilim, temel düzeyde ihtiyacým kadar bilgiye sahibim..fazlasýna da gerek duymuyorum...bu nedenle yanlýþ yönlendirme yapmak istemem..zaten artýk foruma grafik vs eklememe kararý aldým.
Þu kadarýný belirteyim, tüm dünyada genel geçer bir kural var..dipten %20 yükseliþ yükseliþ trendinin baþladýðý, tepeden %20 düþüþ de düþüþ trendinin baþladýðý þeklinde yorumlanýr..bunu baz alabiliriz.
Evet bu oraný duymuþtum genel geçer kabul edilen %20-25 gibi bir oran. Þuanki konjonktürde düþüþ trendindeyiz dibi yakaladýk mý bilmiyoruz belki daha da aþaðýlara sarkacaðýz bu faz-1 dediðimiz dönem içerisinde sonra sizinde belirttiðiniz gibi faz-2 yataya baðlama durumu var. Þuan faz-1 veya faz-2 süreçlerinden hangisindeyiz tam net belli deðil. Yatay da devam edebiliriz 90-100 arasýnda.
Petkim 3,99 u gördükten sonra an itibariyle yüzde 14 artista o zamandan bu zamana.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri