Sn Cautionary, Arçelik öngörünüz için tebrik ederim. Gördüğüm kadarıyla alıcı kurumlar da hedef fiyatlarını arttırdı.
Bu arada Arçelik güzel bir reklam yapmış, beğendim.![]()
Sn Cautionary, Arçelik öngörünüz için tebrik ederim. Gördüğüm kadarıyla alıcı kurumlar da hedef fiyatlarını arttırdı.
Bu arada Arçelik güzel bir reklam yapmış, beğendim.![]()
ALKA’nın. bilançosu harika gözüküyor. Şu negatif hava olmasa tam yüzde yüz hissede olmadık dönemdi. Müthiş fırsatlar var.
Kağıtlarda saçma sapan alış verişler oluyor... bu nedenle bilançoyu görene kadar çok takılmıyorum fiyata... Petkim de aynı durumda, çok ağır satışlar var iki hissede de.
Arçelik de 12 lere kadar deli gibi sattı yabancı...şimdi de 15 den alıyor adamlar... insan az buçuk bilançoyu tahmin eder...içerden de haber aksamıyorlar galiba😁
Pegasus için de bilançoyu gördükten sonra hisse miktarımı arttırabilirim,
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ulusoy elektrik harika bilanço açıkladı. Portföyümdeki hisseler arasında şu ana kadar ki en iyi bilanço. Zaten zirvelerde kağıt, iyi bilanço sonrası kar realizasyonu gelirse poz arttırmak için fırsat olur bence.
Ayrıca portföyün ağır toparindan Petkim de beklenti üzerin kar açıkladı,,,bence iyi bilanço, hisse zaten diplerde, bilançoya iyi bir tepki vermezse uzun vade için büyük bir fırsat olur alım için.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Daha önce soruldu ise mazur görün.
Bu inişli çıkışlı piyasada ortam durulana kadar bir süre paramın büyük bir kısmını yatırım fonlarında değerlendirmeye karar verdim.
Bu çerçevede birkaç şirketin kamu ve özel sektör kira sertifikalarından oluşan yatırım fonlarından alış yaptım.
Sorum şu; acaba bu yatırım fonları vergilendiriliyor mu, vergilendiriliyorsa hangi orandan nasıl yapılıyor? Yani satış girdiğimde ekranda gördüğüm kar üzerinden mi bir kesinti yapılıyor, yoksa başka bir yöntemi mi var?
Yer İmleri