Tofaþ akmaz kokmaz. Sýkýntýsý italya ortamlar düzelsin buralar hayal olur.
Yüzde 70 ihtaç payý var ve satýþ garantisi var. Tofaþ güzeldir. Þuan maliyetlenmek için bence uygun
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tofaþ akmaz kokmaz. Sýkýntýsý italya ortamlar düzelsin buralar hayal olur.
Yüzde 70 ihtaç payý var ve satýþ garantisi var. Tofaþ güzeldir. Þuan maliyetlenmek için bence uygun
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
elýmde 7-8 senedýr hem froto hem toaso var... devamlý býrýný tutmanýn getýrýsý 100 ýse ýkýsýný býrden bellý oranda tutup zaman zaman pahalý olandan ucuza kaymanýn getýrýsý 150-200 oluyor...
2009 basýnda frotoya nazaran toaso cok ucuz kalmýstý mesela... 2010'da bu duzeldý... 2013'de froto pahalý toaso ucuzdu, 2015'de duzeldý, 2016 sonunda froto cok ucuz kalmýstý bu sefer... bu sene de toaso cok ucuz kaldý...
býraz dýnamýk portfoy yonetýmý gerekýyor bu hareketlerden faydalanmak ýcýn. Oyle her gun alýp satmaktan da bahsetmýyorum, 3 ayda býr býlancolar geldýkce ayarlama yapýlsa yeter de artar..
ayný sektorden benzer hýsseler tutulacaksa hep bu stratejý uygulanmalý bana gore uzun vadelý getýrý arttýrýlmak ýstenýyorsa...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sn Cautionary,
Grafik pahalý yaklaþýmý ile beðendiðiniz bazý hisseleri almadýðýnýzý biliyorum. Peki grafik pahalý deyip elinizdeki ULUSE ile vedalaþmayý düþünüyor musunuz? Tabii ki grafik nerede pahalý olacak size göre bu da iliþkili bir soru olacak. Ben uzun vade için bu hisseyi biriktiriyordum (baþka hisselerim de var) ULUSOYlarýn temettü politikasý da hoþuma gitmiþti ancak sahibi deðiþecekse ayný anlayýþta bir yönetim olmayabilir, bu yükseliþi de fýrsat olarak deðerlendirip satýþ yapabilirim diye düþünüyorum. Bu tip durumlar için stratejinizi öðrenmek isterim.
Oh, my baby
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasýnlar, aþrý aþrý memlekete kýz vermesinler
Þaka bir yana, ülkemizin göz bebeði þirketlerinden, iyi de yönetiliyor...ancak ülkemize doðrudan yabancý yatýrým da çok önemli...bu nedenle üzüntülü de olsak, kýzý vermemiz ülkemiz açýsýndan daha faydalý gibi.
Grafik pahalý kriteri temelde al ya da alma kararý için kullanýlýyor...satým kriterlerinden biri deðil...ama Ulusoy 20 li fiyatlara gelince gözümün yaþýna bakmam. Kademeli alým yapmama raðmen maliyetim 8 tl civarý...borsa için bu kadar kötü bir ortamda, 10 ay bile olmadan %150 kazanç...üstelik kumar kaðýdý deðil, temel temel gerekçelere dayanýyor bu hareket.
Peki þu noktadan sonra girilir mi diyenlere, yuvarlak deðil net konuþacaðým,
Artýk grafik pahalý, girilmez.
Buradan temel felsefemi tekrar vurgulayayým...her firmanýn Eti, budu belli,,, varabileceði optimum nokta da belli...Ulusoy elektrik 20 li fiyatlarda nirvanaya varmýþ olur, sonrasýnda endeksi yenemez bence. Bu nedenle artýk uzun vade alým önermem.
Yer Ýmleri