ben de 5. ayda ve 8. ayda paylaþýlmýþ yazýlarý aradan 4 ay geçtikten sonra ýsýtýp ýsýtýp öne sürmenin iyi niyetli olduðunu düþünmüyorum...
bence baþlýk gayet faydalý ve þahsým adýna finansal geliþim için çok eðitici olduðunu söyleyebilirim..
eskiler hayýr söyle veya sus der ... durup dururken gereksiz tartýþmalar baþlatmanýn anlamý yok... sonuçta herkes kendi deneyimlerini tecrübelerini paylaþýyor... isteyen istediði yolu izleyebilir...
topiðin zaman geçtikçe borsamýz için bir hafýza niteliði taþýyacaðýný, zaman içerisinde yaþananlarýn arþivlenmiþ olacaðýný da unutmamak lazým..
bir de burada öðrendiklerimizi hiç bir okul anlatmýyor... o yüzden harcama, tasarruf ve yatýrým konusunda ders niteliðinde bilgilerin bulunduðunu düþünüyorum...
daha önce de denildiði gibi tecrübeli yatýrýmcýlar bilgilerini hiçbir karþýlýk beklemeden paylaþýyor...
fikirlerin hepsini dinlememiz ve yararlý gördüklerimizi uygulamaya çalýþmamýz yeterli olacaktýr...
syg
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri