Pegasus hakkýnda çok iddialý yorumlar ve beklentiler paylaþmýþtým...yüzümü kara çýkartmadý,
Temettü emekliliði ve uzun vade yatýrým konusunda iþyatý sormuþtum ve linç yemiþtim bu baþlýkta :D Þirket hakkýnda enflasyona yenilir þöyle olur böyle olur diyen arkadaþlarým þimdi grafiðe bir göz atsýnlar) birde mart sonu baksýnlar
)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Linç etmeye gerek yok. Ancak grafiðe göz atmayý tavsiye ediyorsak önce kendimiz bakmalýyýz. Hisse þu anda Aðustos 2009 fiyatýyla ayný durumda ki buna da yeni ulaþmýþ. Dolar bazlý baktýðýmýzda durum fecaat. 65+ yaþýndaysanýz ve toplu parayla alýyorsanýz ömrünüzün sonuna kadar yeter. Ancak þimdi biriktirmeye baþlayým 20 yýl sonra süper olur derseniz yaya kalýrsýnýz muhtemelen.
Ýkinci çeyrek karlýlýðý iyileþecek þirketler arasýnda Migros, Anadolu Grubu Holding, Pegasus, Arçelik, Vestel Beyaz, Anadolu Efes, Coca Cola, TSKB, Garanti öne çýkýyor. Karý zayýf gelecek þirketler arasýnda THY, Tüpraþ, Erdemir, Kardemir, Halkbank, Vakýfbank sayýlabilir. Detaylar bugün yayýnlanacak olan kar görünüm raporumuzda.
Isbank
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri