Uzun vadeli düþünenler için okadar kötü likitide yok. En fazla 4-6 kademe makas oluyor.
Üsteki sýkýntýlar psikolojik yýpranmalar endeks vadelidede yaþanýyor deðiþmiyor.
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadeli düþünenler için okadar kötü likitide yok. En fazla 4-6 kademe makas oluyor.
Üsteki sýkýntýlar psikolojik yýpranmalar endeks vadelidede yaþanýyor deðiþmiyor.
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn @asuGaGuGa excel de 10 hisseli aylýk alýmlarla oluþturduðumuz bir portföyün getiri endeksini formüle edebilirmisiniz.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sise,karsan,eregli desem kýsa orta uzun vade yorumlarýnýz neler olur arkadaþlar ? Þimdiden teþekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sise zaten uzun vade yükselen kanal desteðine yakýn. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Ben dün ve bugun aldým. Ama ben kýsa al sat yapmam. Tekniðe göre düþeni alýrým artmasýný beklerim. 2011 den beri de iyi prim yaptým çok þükür.
Eregli alým için alttaki GAP in dolmasýný bekliyorum. Ama kýsada niyeti olanlar kendileri bilir. Çok teknik detay yazamýyorum. Sýkýntý oluyor sonra.yatýrým tavsiyesi deðildir.
Karsan hiç bakmadýðým bir kaðýt.
Sadece 35 adet baktýðým hisse var. Diðerlerine grafik olarak bile çok nadir bakarým.
MI 5s cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Eregli saðlamlýðý ile sise ve karsan da ucuzluklarý ile dikkatimi çekti. Belirli periyodik zamanlarda yükselerek hep kâr býrakmýþlar.
Hisselere vâkýf olan arkadaþlar varsa fikir almak istedim.
Bu arada ereglide gap 6.71 gibi miydi acep ? Orayý görmesi sanki biraz zor gibi...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri