Sn @cautionary þunu bilin ki yalnýz deðilsiniz topigi sessiz olarak takibe devam ediyoruz emeðiniz ve katkýlarýnýz için size teþekkürler
Mi A2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn @cautionary þunu bilin ki yalnýz deðilsiniz topigi sessiz olarak takibe devam ediyoruz emeðiniz ve katkýlarýnýz için size teþekkürler
Mi A2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar Sn. Cautinory, grubunuzun sessiz takipçilerinizdenim. Özellikle sizden ve Dudu üsttan çok þey öðreniyoruz, binlerce kez teþekkürü hak ediyorsunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben de yazmasam da takip ediyorum Cauti abimi sessizce izliyorum..
Brisa'dan kacisi bir efsane idi
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ben de genç bir öðretmenim Sn. Cautionary bu topiði sýnýfta akranlarýndan bir görüþte ayýrdýðýnýz tartýþmalara katýlmayan ama hedefi belli olan adam olacak çocuk gibi görüyorum. Tesadüf eseri geldiðim bý topikteki bilgi ve birikimin düzeyli anlatýmý finansal okur yazarlýk konusunda kendini geliþtirmek isteyenler için bire bir. Þahsýnýzda bütün yatýrýmcý arkadaþlarýn emeðine saðlýk.
Cauti devam devam...PGSUS, ULUSE müthiþti...TTRAK izlemeye devam...![]()
Ben de bu forum konusunu düzenli olarak takip ettiðimi tekrar belirtmek ister, ayrýca hem borsaya hem de foruma olan ilgimi ve bilgimi artýrdýðý için teþekkür ederim.
Ayrýca bu vesile dün vefat eden Dr. Yaþar Erdinç'i rahmetle anmak isterim. Tanýmayanlar için kendisi birçok platformda ülkemizdeki finansal okuryazarlýk oranýný herhangi bir karþýlýk beklemeden artýrmaya çalýþan, benim de temel analiz bilgisinden oldukça faydalandýðým; kendi tabiriyle, öðrenci bir akademisyen, finansçý ve yazardýr.
Yeni baþlayanlar ve temel analiz bilgisini artýrmak isteyenler için özellikle youtube kanalýný ve oradaki eðitim videolarýný tavsiye ederim. Belki bu þekilde kendisinin anýlarýný da daha fazla yaþatmýþ oluruz...
Arkadaþlar saðolun, var olun...siz faydalanýyoruz dedikçe, ben de sað oldukça yazmaya devam ederiz...ara ara kendimi tekrar ediyorum gibi hissetsem de, yeni arkadaþlar icin farklý dönemlerdeki benzer yazýlar farklý anlamlar yüklenebiliyor, bazý kavramlar bazý dönemlerde daha iyi anlaþýlabiliyor.
Yer Ýmleri