Hangi hisseden bahsediyorsanýz geçmiþe dönük düþüþlerini bir grafik üzerinde ya da daha iyisi geçmiþ verilerini excelde hesaplatarak inceleyin, son on - yirmi yýlýný, en çok ne kadar düþmüþ, ne hýzla toparlamýþ, tepki çýkýþý ne kadar olmuþ vb görürsünüz þimdi de beklentinizi ona göre ayarlarsýnýz. Örneðin 2008 krizindeki düþüþler çok istisnaidir ve en kötüsünün o olacaðýný farzedebilirsiniz.
Yeterince yolcu olduktan sonra herkese yetecek yer var. Ortalama uçak yolculuðunun 3 saat olduðunu varsayarsanýz. Bir havayolu 300 TL diðeri 600 TL ise 3 saatlik yolculuk için insanlarýn fazla detaylý düþüneceðini sanmýyorum. Özellikle þu virüs meselesi nedeniyle kýsa mesafede otobüs veya arabayý uçaða tercih ederim. Uzun mesafeyi ise mümkünse gitmemeyi tercih ederim. Bu nedenle virüs konusu daha önemli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Aracý kurumlar sorunsuz çalýþyor mu? 22 senedir bu piyasanýn içinde biri olarak bu tür günleri çok yaþadým. Bu ülkenin savaþ uçaklarý kendi meclisimizi bombaladý. Ýþte böyle bir ülkede yatýrým yapýyoruz. Bunu akýldan çýkarmamak lazým.
Allah þehitlerimizin yakýnlarýna sabýr versin. Baþýmýz saðolsun.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Benim uygulamada problemler mevcut. Bugün sizin kaldýraçlý piyasada iþlem yaparken gereken para miktarý ile ilgili sözleriniz kulaklarýmda yankýlandý.
Öz eleþtiri yapmak gerekirse reis ay sonuda müdahale kararlýlýðýný belirtiði için aslýnda risk biliniyordu. Virüste yaklaþýk bir aydýr biliniyordu. Buna raðmen bu riski hedge etmediysem benim hatam. Ben idlip meselesinin rusya ile çözülebilecek bir konu olduðunu düþünüyordum. Hata yapmýþým.
Þu anda tüm varlýðýmýzla orada görev yapan mehmetçiðimizin yanýndayýz. Þehit olan evlatlarýmýza Allah’tan rahmet yakýnlarýna baþ saðlýðý dilerim. Onlar artýk bize emanet.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
aracý kurumda deðil fakat internette genel bir yasaklama ve yavaþlama mevcut.
Yer Ýmleri