Para daðýtmak olarak görmezdim ben Ýþletmen var yarýsý halka açýk iþler yolunda veya biraz bozuldu. Bunu en iyi sen biliyorsun ama bir bakýyorsun þirketin %50deðer kaybetmiþ borsa da ben alýrdým nakitimin %10-20siyle full girsin diyende yok.
Tavhlý bu hususta beðendim.
Naktin yoktur borcun vardýr ozaman birþey diyemem belki o zaman bedelli patlatýrsýn para saçan firma sahibi olmaz. Ozaman sizden beklenir.
YTD.
Aslinda bir onceki mesajimdan sizi kastetmedigimi anlamaliydiniz ekonomist oldugunuzu bilmiyordum ayrica sizin oncerdiginiz hisse 4`te birine dustumu ki de uzerinize aliniyorsunuz sizinle alakasi bile olmayan bir mesaji.
Tek yorumum yukaridaki yaziniza istinaden yazdigim yaziydi sizin sert elestirel yazinizi gordugum icin. Bu mesaja cevap vermek istemiyorum diyebilirdiniz.
Ayrica sizin ULUUN basarinizi yazdim o zaman alakasiz mesajlar bulup getirmediniz biraz elestirel bir mesaj gelince konuyla ilgisi bile olmayan mesaji oner surdunuz.
Normalde tartisma seven bir yapim yoktur ancak kuru gurultu yaparak sanki beni suclarcasina yazdiginiz icin bunu yaziyorum yoksa yazmaya hic niyetim yoktu.
Son düzenleme : Cautionary; 21-03-2020 saat: 18:19.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Tamam bende diyorum ki þirketin patronu yöneticisi satýn alsýn. Þirketin geleceðine inandýðýný göstersin. Bu þirket benim desin.
Kasasýndaki para güvence olsun. Yarýn piyasada rakipleri zarar gördüðünde oluþacak fýrsatta bunu lehime çevireceðim desin. Ben bunu bekliyorum.
Bizim bakýþ açýmýzda þu anki fiyat gerçek deðeri göstermiyor. Eninde sonuda gösterecek anlayýþý yok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Geceki yazdýðýmýz yazýnýn önlemi alýnmýþ .
Ankara Büyükþehir Belediyesi, 65 yaþ üstü ücretsiz seyahat kartlarýný iptal etti. (65 yaþ üstü seyahat ederken yüksek ücret ödemeli )
Ayný iptaller, tüm þehirlerde yapýlmasý gerekmektedir. Yoksa ilerde toparlamamýz çok zor olacaktýr.
Corona iþinin daha çok baþýndayýz gibi,
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
https://twitter.com/kutupzencisi/sta...81982111662087
Bizi virüsten ziyade cehalet öldürecek.
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
sn. cautionary
yurtici araci kurumlar vasitasiyla, (tecihen TL para birimiyle) amerikan endeksini hedgelemek icin bir yontem var mi? BISTte sadece saraybosna endeksinin viop kontratlari var. onerebileceginiz sentetik bir yontem vb var midir?
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Yer Ýmleri