Bu arada:
Aracý kurumlarýn tüm strateji raporlarý maalesef çöp oldu.
Bu arada:
Aracý kurumlarýn tüm strateji raporlarý maalesef çöp oldu.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Revize ederler büyük ihtimalRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegasusun 80 lirann üstündeyken çok fazla aþaðý yönlü risk içerdiðini, detaylýca belirttim. Hatta bütün postlarýmý inceleyen ben hiç bir zaman alým satým tavsiyesi vermem hayatýmda ilk defa birine hisseleri satýn dedim. Sayýn cautionary bence yavaþ yavaþ realize etsin dedim, harbiden þelale olacaðunu tahmin ediyordum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post4060339
Þu postum 16 ocak, hisse fiyatýna bakabilir dileyen.
Ben sonuçta bir nobody yim, ismim yok, cismim yok, bilikiþi deðilim. Salgýndan baðýmsýz olarak pegasus o fiyatlarda köpüktü, 1 serne senede 4 kat artmýþ TL bazýnda, ne deðiþti Pegasusta? Ali sabancý saraya damat giderse anca pegasus o ivmelenmeyi hak ederdi.
Eðer pegasus batmadan çýkarsa bu salgýndan, bu sefer ortalýðý daðýtýr ama ( iyi anlamda). Þu an bilançosuna hakim olsam ve biri bana batamayacaðýný ikna etse, ciddi bir pozisyon alýrdým pegasusda, fiyata bakmadan. Ama bötyle salgýn varken 25 lira olsun, 15 lira olsun, hatta 5 lira bile pahalýdýr benim için, çünkü bilançosuna hakim deðilim. Sektör hakkýnda bilir kiþi olsam, bir havayolu firmasý uçaklarý grounded ken kaç ay dayanabilir bunlarý hesaplayabilsem gerçekten pegasus güzel ekmek býrakýr.
''Havayolu firmalarý bana göre puslu havalarda alýnýr, çok fazla düþünce deðeri, en fazla 2-3 yýl tutulur sonra satýlýr. Iyi bir havada asla alýnmamalý. Pegasusun burdan gideceði yol var evet, ama buna raðmen bu risk bu fiyatlarda alýnmaz, 20-30 larda alýnýrýd. Sayýn Cautionary bence yavaþ yavaþ realize etmeye bakmalý endeks yükseldikçe.''
Þu an 20-30 lira arasýnda tekrar : ))) Ama nalet olsun covid
Eðer batmazsa çok büyük bir sýnavdan geçmiþ olur pegasus, ve piyasa buna layýk bir fiyat biçer. 2022' de 300-400 lira bandýna oturabilir.
Virüs salgýný öngörülemeyen faktördür, týpký deprem, sel, tsunami, kuraklýk gibi. Yani bu felaketler ortaya çýktýðýnda insanlarýn nasýl ve ne þekilde hareket edeceðini bilemezsiniz. Dolayýsýyle "filan bu hisseye þu hedef vermiþti þimdi þu fiyat, ama ben düþeceðini biliyordum" demek çok cahilce. Bu virüs olayý bazý hisseleri olumsuz ama bazý hisseleri de olumlu etkiledi. Sn cautionary ayný zaman da devayý da önerdi. Ben sn cautionary önerdiði için herhangi bir hisse almýþ deðilim ama kendisini uzun vadeli yatýrýmcýlýðý yaygýnlaþtýrma düþüncesini beðendiðim için takip ediyorum.
SM-M205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."
Cahilce olan senin düþüncen. Havayolu þirketi bal gibi o öngörülemeyen riskleride barýndýrýr, buna ekonomik krizinden tut, grev,salgýn, terör saldýrýsý ek olarak bürokratik krizler de dahildir, yaklaþýk 10 sene önce bazý türk havayollarý AB havasahasýný kullanmaktan men edilmiþti.
Zaten ben bir çok aþaðý yönlü risk barýndýrýyor dedim, bu riskler aha yukardaki saydýðým þeyler.
En basiti yarýn büyük bir ekonomik kriz oldu dolar 15 lira diyelim, pilot convertible meslek, 30 bin lirayamý çalýþcak o pilotlar yani 2000 dolara, tabi uluslarasý olan karþýlýðý 5-10 bin dolar bandýný isteyecekler. Peki sen biletlere yansýtabilecekmisin ayný farký?
Burda ben cautionary den iyi analizciyimde demedim ayrýca, kendisi benden 10 gömlek üstün bu konuda, pegasus konusundaki çoðu öngörüsüne katýlýyorum (özellikle THY'Nin piyasa deðerini sollayacaðýna dair)))
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri