ucuz kredi- beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton...
syg
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Çin THY lý bazý yolcularda covid çýktýðý için THY uçuþlarýný durdurmuþ. Umarým diðer ülkelere de yayýlmaz bu kararlar. Havacýlýðý çok zor bir 2 çeyrek daha bekliyor. Þahsi fikrim alýmlarda aceleci olunmamalý.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Sn Cautionary, Fiyatlarýný ucuz buluyorum ama makro resimde havayollarýnda en az 1,5-2 seneyi kayýp zaman olarak gördüðümden THY, Pegasus ve Tav havalimanlarýna mesafeli yaklaþmak gerektiðini düþünüyorum. Yoksa ufak ufak biriktirilebilir mi hamallýk yapmýþ olma ihtimalimiz yüksek olabilir mi? Görüþünüz varsa paylaþabilir misiniz?
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Sn Cautionary Hocam,
Hazýr soru ve cevap baþlamýþken![]()
Endeks perþembe TCMB kararý sonrasý (17'de) kýsa vadeli sat verdi gibi geldi...umarým yanýlmýyorumdur.
Selamlar
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Bir de USD:TL yorumunuzu alabilirmiyiz
Tþk
Yer Ýmleri