35 genel müdür almışlar herhalde..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
35 genel müdür almışlar herhalde..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Memur personeli azalırken işci sayısı artmış. İşciler daha iyi maaş alıyor sonuçta tehlike arz eden bir iş kolu.
18 milyon civarında kira geliri varki bircok gyo şirketine parmak ısırtır.
Karlılığın azalmasına malesef personel giderleri sebep olmuş. Sabit kalsaydı yada enflasyon oranında artsaydı 200 milyon kar rakamı görecektik.
Ayrıca kısa ve uzun vadeli borçlar 60 milyon tl azalırken, dövize hareketlerine karsı kur riskide yüzde 40 civarında azalmış.
Sağlam güzel bir şirket. Bilanco öncesi ufak ufak topladım. Evladiyelik yatırım yaptığım tekfen ve alarkodan sonra 3. Adaydır.
İrmik menkul değerler yıllardır profesyonel kadrosu ile reel hayatta kazandıklarını borsada heba etmeyi gelenek haline getirmiştir.
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Bilanço konuşmaya değmez..ölü taklidi yapmaya devam..[emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bilanço hoşuma pek gitmedi;
hasılatta %6,75 , brüt karda %15,83 , e.faaliyet karında %18,48 azalma var.temel olarak 1 senede değişen pek bir şey göremedim.
anladığım kadarı ile son çeyrekte kurdan dolayı kar yazamadı.Yinede Allah bereket versin 150 milyon sermaye yıl sonu karı 172 milyon.bunun neresi kötü. geçen seneki kadar temettü alacağız. kötü olan hisse performansı ..bu konjöktürde aynı karı koruyabilmesi bile çok güzel.
Yer İmleri