arkadaþlar elimde kelepir binalar var kýsmi kupon sayýlabilecek yerlerde
cadde üstü.
birini satabilirsem hepsini direkt nuh çimentoya yatýracam
betona betonla yatýrým yapacaksýn demiþ akinolu atalarýmýz.
þuan birinden gelen kiralarý alýyom zaten
þimdi ganyan durumum þu
binalardan birini 750.000 tl ye aldým 2009 da - 460.000 usd vermiþim.
bu tahta yani nuh çimento ise 5 usd imiþ fiyatý da 7.5 tl
yani bina almasam 100.000 lot nuh çimento alabiliyordum.
bugün ayný binayý satsam havada satýlýr fiyatý 500.000 usd ( yan komþum veriyor)
2.700.000.00 tl yapýyor.
yani 369.000 lot mal alabiliyorum.
ben diyorum 550.000 lot alacak müþteri gelsin anýnda çakarim gelene
burdan da takozu çakarým tahta yapýcýya.
þuan eðlene dursun benim takozlarýmla.
burdan büyük takoz çakýnca nereye çekecek
heralde 2000 öncesi versyon yüklü bir tahta yapýcý var tahtada
sigorta deðerinin beþte birine toplayacak mallarý.![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
kalkýp reelde %500 büyürken
borsada %500 küçülen tahtalara ayar oluyorum
ee temettü verdik ya derler.
vermeseydi öz sermayeni güçlendirseydi keþke
hesabý yapmýþ arkadaþ geride.
Sayýn Kentuf , yazdýklarýnýz tam bir tacir mantýðý. Tesadüf bende Almanyadan gelen ve Beylikdüzü Sahil kýsmýnda arsa arayan bir dostuma ayný cümleyi kurdum. 3 milyon Tl. limit koymuþtu kendine alacaðý 700 m2 bir yere kilitlendi. Bende 5 yýlda paraný amorti etmek istersen gel sürdürülebilir karý olan Nuh çimento hissesi al dedim. Tabi kaðýt sýð olduðu için olmaz zaten de. Nasýl yani kimden nerden alacam dedi. Borsa kumar deðil mi dedi. Simdi yazdýklarýnýzý görünce güldüm. Yüzde yüz haklýsýnýz. Bence BÝST in en risksiz kaðýtlarýndan birisi. 2018 savaþ hali hariç tüm olumsuzluklar oldu. yüzde 7 büyüyen ekonomi duraðanlaþtý. E ..Hissede bu zamanda alýnýr . ...Tarihi dibinde hisseler. aslýnda kriz bankalarda. Ama sanayiye de sýçradý kýsmen. Ýhracata kayan þirketlerde karlar artacaktýr.
Nuh çimentonun da diðerlerinden ayrýk olarak böyle bir yapýsý var..Ayrýca ürün gamý da çok güzel. Gazbeton ve Aluminyum pasta, termoküpler avrupaya ihracat ayaðýný Limaný ile çok diri tutuyor. SAbýrlý olan bundan sonra hem temettüden hemde hisse fiatýndan kar eder diye deðelendiriyorum....Selamlar...Bu limanlarda bir risk var mý bilmiyorum.
Mahkemedeki konu þu.. Eski yönetici Atalay þahinoðlu na mecburen açtýklarý bir dava var. Görevi kötüye kullanmak gibi birþey. Ticaret mahkemesinde galiba.. Kömürü VS yi pahalýya alýp 3 milyon mu ne zarara mý uðramýþ ne.. Bu adamlar kuruþ koklatmazken bu þahýs öyle para kaçýramaz kendi insiyatifiyle bana göre.. Neyse uyanýklar bu konuyu olur olmaz zamanda duyuruyorlar. Mahkemeliðiz bak.. Þirket kötü aman ha yaklaþmayýn..
davanýn geri çekilmesi sebebi baþkada olabilir þöyleki
%16 hissedar gözüken ailenin nun çimentodaki hisseleri üzerinde blokaj var
https://www.cnnturk.com/turkiye/isad...arsiya-getirdi
Yer Ýmleri