hepsinden önemli olan bedelsiz sermaye artýrýmýna gitmesi. benim beklentim de bu yönde.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
hepsinden önemli olan bedelsiz sermaye artýrýmýna gitmesi. benim beklentim de bu yönde.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
abi bayagý teknik çalýþýyor ha 25.10 a degdirdi![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bedelsizin ne yatýrýmcýya nede firmaya bir katkýsý yok en son baktýðýmda bedelsiz oranýda baya düþüktü yanlýþ hatýrlamýyorsam.
Hepsini geçtim cüneyt bey bu bedelsiz haberini doðru kullanabilecek bir speðimizde yok eline yüzüne bulaþtýrýr. Allah muhafaza bu günleri arar oluruz[emoji3][emoji3]
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Aynen bedelli bedelsiz haberleri genelde mal toplandýktan sonra piyasaya sürülür üç beþ tavandan sonra hisse milletin üzerine yýkýlýr, enkaz altýnda bir sürü yatýrýmcý kalýr, bizim bunlara ihtiyacýmýz yok, ihtiyacýmýz olan tek þey sabýrla beklemek, millet daha pek uyanmadý, uyanmaya baþladýklarýnda hisse zaten X2 X3 yapmýþ olacak bu kur ve ihracat rakamlarý sonucunda.
walla hocam bir zamanlar netaþ ve brisa furyasý vardý bilirmisiniz...bedelsiz ayaðýna millet köþe oldu. bende iþfin vardý.0,50 kuruþlardan her sene bedelsiz verirdi....8 lirayý gördü... tabi adamýn biri girdi aldý götürdü oralara o ayrý. bedelsiz her zaman iyidir. malýn çoðalýr... fiyatta yükseldimi bir bakmýþsýn köþesin. örnekleri çok. buraya yazsam sayfa sýðmaz.... en basitleri..alka, alkim, algyo, izdemir. vakfin vb.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Yer Ýmleri