Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Yaklaþýk 1 yýl önce alýp bir kenarda (kasýtlý olarak) unuttuðum mallarýmla bu gün vedalaþtým. Üzülmedim desem yalan olur. Hiçbir aðaç cennete kadar uzamaz deyip sattým hepsini... Baþta akinonya adasý sakinleri olmak üzere firmaya inanan ve bu inançlarýný burada paylaþan herkese teþekkür ederim. Saygýlarýmla...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Altýnýn hasýni sarraf bilir , demiþler...
Hele ki , Her türlü dalaverenin döndüðü bu pazarda, Zarar etmeden üstelik Sýfýr Maliyetle ticarette devam ediyor olman,bence baþarý.. Umarým Nuh'un gemisi nice güzellikler yaþatýr ,size ve diðer yolcularýna... Yukarýdaki mesajýnýzda yazdýðýnýz gibi,52.tl yi aþan fiyatlardan bilet almak Cesareti bende yok, sanýrým gemi artýk sürat teknesine döner...;-))
Herkes veda paylaþýmý yayýnlýyor. Nuh yatýrýmcýsý 50 yi görünce nalladý hisseleri. Þimdi aklýma geldide bu küçükçalýk ne zaman yayýnlar veda mesajýný o neden yollamadý 50 den. Ama adam yollamadýysa bir bildiði vardýr. [emoji2][emoji2][emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yaw sattýda benim mi haberim yok yoksa endiþelendim bir an [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri