100.000 , 100.000 nalla gitsin 370.000 nedir yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
100.000 , 100.000 nalla gitsin 370.000 nedir yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
bu adamlar salak.global yabancý full robot merill zaten robot hsbc robot adamlara minimum 300 k verdiler bi günde.
teknik olarak çok iyi kapadý Tufan abinin dediði gibi bence 2 ya da 3 grup var bu tahtada.biri daha once yazdýgým gibi ak digeri tacirler ekurisi bi bu h****tor garantiyi çozemedim en b.ktan iþlemleri ordan geçiyorlar.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Nuh un Gemisi kalkmýþtýr ÝnþaAllah. Limanda kalanlara selam olsun. Adýnda asalet, içinde bereket var.![]()
Her zamanki Nuh, borsa rekorlar kýrarken yerinde sayar, geri geri gider, milleti býktýrýr, borsaya düzeltme gelir bu tavana gider![]()
bilançonun 11 marta kadar süresi var.... sert ve agrasif hareketlere erken baþladý sanki. acelesi var gibiydi. Hayýrlýsý bakalým.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Yer Ýmleri