Zaten ceo gökhan beyin bu yönde demeci var plan 2020 içinde alým olabilir gibiydi ama malum pandemi süreci
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zaten ceo gökhan beyin bu yönde demeci var plan 2020 içinde alým olabilir gibiydi ama malum pandemi süreci
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Eksi kapada þanýn yürüsün hayýr devre keseceksin
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Günlük grafigimizin son hali ektedir.
Tahtacý Bey 2.kulpu, minimum 63.15 seviyesinden destek alarak tamamlamistir.Daha önceki gormus olduðu en yüksek 69.65 seviyesinden de çevirerek yine atraksiyonu bol bir gün yaþatmistir.
Þuan teknik olarak formasyonumuz kalkiþa hazýr.Yarýn ola hayrola..
Yarýnki destek seviyemiz 65.x seviyeleri..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bugunku hareketini de günlükculeri dökme hareketi olarak görüyorum.Ýnsallah Nuhcm sevdamýz gözümüze perde indirmemistir
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
2.1 milyon son 2 gun haric 60 ortalamayla alan dusunsun su tacirlerin tum mali alsalar da kurtulsak.1 lot islem yapmam yapmayacagim da hafta icleri baliga gidecegim izlememek icin
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Tahtaci Bey beceremiyon sen bu iþi iyce paslanmissin.Soyle saðlam saðlam aþaðýya vermen lazýmki panikleyelim biraz.Verdiklerini de apar topar topluyorsun yapacak bir numaran da kalmadý.Cok bekletme bizi yaptigin çizimin hakkýný ver..
Saflarý sýk tutalým panik yapmayalým..
içine ettiler teknigin yabancý olmayýnca paso aþagý basmaya çalýþýyor
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri