Velhasýl patron iyi niyetli deðil, itibar, grafik, direnç hepsi yalan... Þirket güzel bilanço açýklarsa götürecek oda mecburiyetten ama eze eze, bence, Eski ortiler mutlu, Allah daim etsin. Yenilere Allah sabýr versin. 😀
Velhasýl patron iyi niyetli deðil, itibar, grafik, direnç hepsi yalan... Þirket güzel bilanço açýklarsa götürecek oda mecburiyetten ama eze eze, bence, Eski ortiler mutlu, Allah daim etsin. Yenilere Allah sabýr versin. 😀
eksi maliyet iþi kafama yatýý ama 10-15 sene beklemek lazým o zamana ben evlenir paralarý düðün dernek için çekerim bana uymaz. emre usta neredesin sende iki laf et usta. geçen buralarbenden sorulur ayaðý yapýyodun usta meydan senin.
Ýnþallah, en kýsa zamanda, üstelik bizimki kuþ, onlardaki deve olacak. 😀
Hocam benim yaþým 54.þimdiki gençleri anlamýyorum.borsayý vur kaç yeri olarak görüyorlar.Sizinle yýllardýr burada görüþ alýþveriþinde bulunuyoruz.sizin görüþlerinizi beðeniyorum.piyasayý deðerlendirmeniz,senedleri analiz etmeniz,firmalarý incemeniz hepsini bu forumda siz dile getirdiniz.bende yýlardýr nuh çimento taþýrým.dediðiniz gibi maliyetim sýfýrýn altýna indi.benim gençlere tavsiyem önünüzde uzun yýllar var.temettü hisselerinden bu nuh olmaz baþka olur.düzenli olarak birktirin.benim yaþlara geldiðinizde 2. bir emekliniz olur.rahat edersiniz.yoksa günlük vur kaçlarla bir kazanýrsýnýz bir kaybedersiniz.onuda harcarsýnýz.yýllar sonra bakarsýnýz ele elde baþbaþta. yat.tavsiyesi olarak vermiyorum nuh harici topladýðým senetler egeen/algyo/ereðli senetleridir.burada kimseye akýl vermek haddime deðildir.kimseyide küçümsemiyorum.kalýn saðlýcakla.
Sn emre444 çok doðrusunuz bende eski bir egeenciydim. Taki Bi abim beni odaþa bulaþtýrana kadar o günden sonra iflah olamadým. Resmen daðýldým. Þimdi bütün güzelliklerine raðmen göltaþýn 30 dan gelip bunu geçmesi, oyakýn performansý karþýsýnda nuhun eziklenmesi dir aðýrýmýza giden ufak ufak nefes aldýrsa bu kadar dertlenmeyeceðiz belkide. 😀
Yer Ýmleri