2 yýldýr sýra buna bir türlü gelmedi temettü al yat, uyuyan dev bir uyanýr ama elimizde olur mu bilmem
2 yýldýr sýra buna bir türlü gelmedi temettü al yat, uyuyan dev bir uyanýr ama elimizde olur mu bilmem
Ekran Alýntýsý.JPG
yatýrým tavsiyesi deðildir
Naylon alýmlara devam, çýkmasýn diye bu uðraþ neden anlamýyorum, Ýstanbul körfez vs.yerlerde bulunan arsalar otel avm yeniden deðerleme yapýlsa gerçek defter deðeri 0,75 kadar düþecek dev gibi bir þirket 10 yýldýr 8-9-10 lu fiyatlarda geziniyor, en kötü þartlarda 20 li fiyatlarýn üzerinde olmasý gereken Nuh çimento saklý adý holding bir gün ederini elbette bulacak ama ....
Herþey,herkes birgün ederini bulacak elbette...men dakka dukka.
nuhcm yatýrýmcý si için yine kahreden bir gün oldu.millet uçtu bu daha 10 u geçemedi.hisseyi 100 e getirseniz de Allah sizi ve yedi sulalenizi.......!Baþkan bi kararname çýkartsýn da bu gibi þirketleri kotadan çýkartsalar ...nerdeee
Patronlarý derdi þirketi halka açýk hisselerini toplayýp borsa kotundan çýkarmak olmalý herhalde Bukadar uçuz kalmýþ bir þirketi kimseye yar etmezler Partaþ ta topa girdi Þirketi bedava bedava topluyorlar ne yazýk ki yatýrýmcý mantýðý ile yatýrým yapan þirketin gerçek deðerini araþtýran yatýrýmcý yok Þirketin eski Genel müdürünün bana söylediði bu þirket bu gün faliyetlerine son verse tüm varlýklarýný satsa hisse baþýna 30 ,40 tl düþer bu þirket bu kadar ama bu kadarda yatýrýmcýdan uzak Artýk umudumuz bir an önce borsa kodunda çýkmasý biz artýk bu þirketin ebedi yatýrýmcýsý olarak yolla devam DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN KALANLARA SELAM OLSUN
Ölüsü 10 dolar devam
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nuh Çimentocu... Bir gün elbet...
Yer Ýmleri