Yetkili arkadaþý dkyim!ne dicekti bedelsiz verilecek mi dicekti..býrakýn boþ muhabbet leri...
Yetkili arkadaþý dkyim!ne dicekti bedelsiz verilecek mi dicekti..býrakýn boþ muhabbet leri...
Aynen öyle reis katýlýyorum size..
Genelkurul baþlamýþtýr heralde....
Nuh Çimentocu... Bir gün elbet...
Özet Bilgi
Olaðan Genel Kurul Toplantý sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2017
Karar Tarihi
06.03.2018
Genel Kurul Tarihi
29.03.2018
Genel Kurul Saati
14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
28.03.2018
Ülke
Türkiye
Þehir
KOCAELÝ
Ýlçe
KÖRFEZ
Adres
Nuh Çimento Fabrikasý Sosyal Tesisi, Hereke
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn oluþturulmasý.
2 - Yönetim Kurulunca hazýrlanan 2017 yýlý Faaliyet Raporunun okunmasý ve görüþülmesi.
3 - 2017 hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor Özetinin okunmasý.
4 - 2017 hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý.
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2017 hesap dönemi faaliyetlerinden dolayý ibralarýnýn görüþülerek karara baðlanmasý.
6 - 2017 yýlý kârýnýn daðýtýlmasý ve kâr daðýtým tarihi konusundaki Yönetim Kurulunun önerisinin kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddi.
7 - Yönetim Kurulu üyelerine ödenecek ücret ve huzur hakký gibi haklarýn görüþülerek karara baðlanmasý.
8 - Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin karara baðlanmasý.
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 2018 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun baðýmsýz dýþ denetleme kuruluþu seçimi ile ilgili önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý.
10 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerine göre Yönetim Kurulu Üyelerine izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim Ýlkeleri çerçevesinde yýl içerisinde bu kapsamda yapýlan iþlemler hakkýnda Genel Kurula bilgi verilmesi.
11 - 2017 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn bilgiye sunulmasý ve 2018 yýlýnda yapýlacak baðýþ ve yardýmlarýn üst sýnýrýnýn karara baðlanmasý.
12 - Üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir ve menfaatlere iliþkin bilgi verilmesi.
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'ndan alýnan izinler çerçevesinde Esas Sözleþmenin; 3. maddesinin (k) bendi, 6. madde ile 23. maddelerine iliþkin deðiþikliklerin ve 32. maddenin eklenmesinin görüþülmesi ve yeni þeklinin onaya sunulmasý.
14 - Dilek ve görüþler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1
Genel Kurul Çaðrý Ýlaný.pdf - Ýlan Metni
EK: 2
Kurumsal Yönetim Tabliði 1.3. Genel Kurul Baþlýklý Maddesi Gereði Açýklama.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý?
Evet
Genel Kurul Sonuçlarý
Þirketimizin, 29 Mart 2018 günü saat 14:00'de þirket fabrika adresi olan Hereke Körfez / Kocaeli'nde yapýlan 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda, özet olarak aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr.
1-Toplantý Baþkanlýðý oluþturuldu.
2-2017 yýlý Yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu ve müzakere edildi.
3-2017 yýlý Baðýmsýz Denetçi raporlarý okundu ve müzakere edildi.
4-2017 yýlýna ait Finansal Tablolar okundu, görüþüldü ve tasdik edildi.
5-Yönetim Kurulu üyeleri 2017 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edildiler.
6-2017 yýlýnýn karýnýn kullaným þekli görüþüldü. 2017 yýlý daðýtýlabilir karýndan 0,90 TL( brüt), 0,765 TL (net) oranýnda kâr payýnýn 23.05.2018 tarihinde nakden daðýtýlmasýna karar verildi.
7-Yönetim Kurulu üyelerine ödenecek ücret ve huzur hakký gibi haklar görüþülerek karara baðlandý.
8-Yeni yönetim kurulu üyeleri ve görev süreleri belirlendi.
9-Þirketin 2018 yýlý faaliyet dönemindeki finansal raporlarýn denetlenmesi ile ilgili mevzuat kapsamýnda diðer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.'in denetçi olarak seçilmesine karar verildi.
10-Yönetim Kurulu Baþkan ve üyelerine T.T.K nýn 395. ve 396. Maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
11-2017 yýlý yapýlan baðýþlar ve 2018 yýlý baðýþ üst sýnýrý belirlendi.
12-Üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin ve ipotekler hakkýnda bilgi verildi.
13- Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'ndan alýnan izinler çerçevesinde Esas Sözleþmenin; 3. Maddesi, 6. Maddesi, 23. Madde'lerine iliþkin deðiþikliklerin ve 32. maddenin eklenmesi onaylanmýþtýr.
0,765 TL (net) oranýnda kâr payýnýn 23.05.2018 tarihinde nakden daðýtýlmasýna karar verildi.
23 Mayýs'ta 0,765 kuruþ temettü.durmak yok yola devam..hey yavrum!
Deðerli arkadaþlar þirketin Genelkuruluna katýlan bir yatýrýmcý olara þunu gördüm þirket 2017 baþlangýç olmak üzere önemli bir büyüme sürecine girmiþtir Nisan ayý baþýnda önemli bir kapasite artýþ yatýrýmý biterek devreye giriyor Önümüzdeki yýllarda Nuh yapý ve Nuh Gayrimenkulün halka arzýný büyük imtimale göreceðiz Çimento ve klinger kapasitesinin öümüzdeki yýllarda yüzede 50 daha artýrmaya dönük yatýrýmýn yapýlmasý yüksek ihtimal þirketin bu yatýrýmý yapabilmesi için gerekli ÇED raporu geçmiþ yýllarda alýnmýþtý Bu þirkete yatýrýmcý olan arkadaþlarýn biraz daha sabýr etmesi gerektiðini düþünüyorum
Yer Ýmleri