Ýyice kabak tadý vermeye baþladý þirket batýyormu fiyatý niye düþüyor diye düþünürken yatýrýmcý iliþkilerini aradým 4-5 sefer aradým þirkette problem yok diyor ...ama gel görki þirkette birþey yok ama fiyat bizleri süründürüyor.patron mal aldýkça fiyatý aþaðý çekiyorlar tahta sahipsiz kalmýþ yeni yýl yeni umutlar diyelim
Tahta sahipsiz falan deðil.. Patron planýný uyguluyor.. Biz ne zaman, ne yapmak istediðini bilmediðimiz için kýzýyoruz ister istemez.. Zamana karþý yenik düþüyoruz. O oç larýnýn zaman derdi yok.. Tuzlarý kuru..
diyor ki ben bu alemin kralýyým patron matron dinlemem ben nereye istersem oraya çekerim tahtayý.
piskopata baðladý .
döviz bazlý bakmýyor heralde tl bazlý bakýyor.
aferin devam dibi bulurken birisi kafa göz patlasa þurda bir 200.000 lot kendine gelemez direkt týmarhane.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Þu an itibariyle yükselen hisseleri bir bakýn. Hepsi zararda batýk þirketler. Bir tavan bir taban.borsa tam kumar yeri.bu hisseleri bakýyorum 0.5 den 8-10 TL. Olmuþ. Kar eden þirketler gitmesi lazým. Bu nasýl bir düzen. Nuh 10 yýlda sermayesinin 10 katý kar etmiþ. Yüzüne bakan yok.herkesin gözü batýk hisselerde. 10 yýldýr imkanlarim doðrultusunda bu hisseyi alýrým. Hiç satmadim.Param pula döndü.ama inanýyorum bir gün deðerini bulacak.ytd.
Yer Ýmleri