7,20-7,50 arasindan bir yerden uzun vadeli çýkýþ bekliyorum daha buna sýra gelmedi bende inþaallah bir an önce çýkmaya baþlar ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7,20-7,50 arasindan bir yerden uzun vadeli çýkýþ bekliyorum daha buna sýra gelmedi bende inþaallah bir an önce çýkmaya baþlar ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
yarýn birazda ben týrtýklýyým bakalým aðayý,,
bir tuþ uzagýmdasýn![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
budamý Kayserili yoksa topla topla diplere toplu ver pazarlýðý vardý bugün sanki
bakýn haa hacim var verin hesabý
çok akýllý zannediyor kendini
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
6 aylýk durgunlukta böyle ðüzide bilanço çýkarmasý,acaibime gitmedi degil hani,
lakin ondan daha az uzun bir süre öncede,böyle istikrarli bilanço ile ters orantýlý meyil etmesi,alayý diim halk arzdan mý mutevellittir yaww
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
niye öyle diyorsun içerde bir kamyon çimento satmasa bile on tekne gönderse limandan 30-50 milyon dolarlýk mal mý satamayacak yurt dýþýna koca holding nuh çimento. o kadar basite almayýn.![]()
hacim var istersen ver diyorlar
yok ben birinci tur malýmý aldým buraya vermem
beþ tl ye çek orda verecem sana dermiþim ahahhaha
Bende düþürdükçe týrtýklýyorum 20 lot 20 lot, bugün 7,46 dan verdi, bu fiyatlarý rüyamda görsem inanmazdým, versin bakalým, inþallah 6,50 lerden almakta nasip olur ilerki günlerde endekse ciddi bir düzeltme gelirse, adam manyak.
Þimdi Nuhun gemisini alýrsýn, birkaç sene sonra uzay gemin olur![]()
Yer Ýmleri