Bu hareket sadece Nuh da olmuyor.akcansa ya bakýn 11 den 6 liraya düþtü. Þimdi 8 TL. Rahmetlinin malýný bulmuþ gibi satýyorlar. Bu geçiþ dönemi biraz sancýlý olacak.sabýr
Bu hareket sadece Nuh da olmuyor.akcansa ya bakýn 11 den 6 liraya düþtü. Þimdi 8 TL. Rahmetlinin malýný bulmuþ gibi satýyorlar. Bu geçiþ dönemi biraz sancýlý olacak.sabýr
ben spk ya þikayet dilekçemi yazýp yolladým ve yönetim kurulu baþkaný tevfik bilgin beye de mail attým inþallah geri dönüþ yaparlar..
Þirketin þuan piyasa deðeri 1 yýllýk cirosuna eþit..Sahip olduðu mal varlýðý,limaný,marmara bölgesinde yüksek pazar payý,ihracatý ve marka deðeriyle 1 yýllýk cirosu kadar deðer biçilmesi ne kadar sürdürülebilir bakalým..Piyasada böyle anormallikler zaman zaman olabiliyor. 1 ay önce bankalarda da benzer durum vardý piyasa geçte olsa fiyatlamayý yaptý...Bu miras mallarýný satanlar, klasik bedavadan gelen para mantýðýyla satýyorlar galiba, tabi bilmediðimiz birþey yoksa...
"Duyduðumuz her þey kanaattir, vak'a deðil; gördüðümüz her þey perspektiftir, gerçek deðil..."
Mirasyediler iþi biliyor biz gibi kekmi alacak bekleyecek
satacak gidecek 1000 lotla pariste tatil
nw ta clup pehhh![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
"Duyduðumuz her þey kanaattir, vak'a deðil; gördüðümüz her þey perspektiftir, gerçek deðil..."
Satan ak alan yat finans bunun ikiside citi ye çalýþmýyormuydu ben mi yanlýþ hatýrlýyorum acaba
Tüm yazdýklarým þahsi kanaatlerim olup ytd deðildir.
10 $ civarýný gördü sanki kaðýt zamanýnda Sayýn kentuf.. Haftanýn 2. Günü de hacimli geçti. Bu hafta halledecekler gibi satýlanlarý..sonra tekrar 10 a çekerler gibi tahtayý.
Mallar Akbank üzerinden piyasaya veriliyor ..bir dümen var kokusu çýkar....
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri