Bugün kalan lotlar bitti mi acaba saatlikler trent verdi stoplu girilebilir ömrü saatlik olacaktýr o da ayrý bir konu ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kalan lotlar bitti mi acaba saatlikler trent verdi stoplu girilebilir ömrü saatlik olacaktýr o da ayrý bir konu ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Hiçbir hisseye duygusal yaklaþýlmamalý. Uzun süredir nuhcm deyim. Bu süreçte birçok kere þu da olsun tamam hisse gidecek gibisinden konular ortaya çýktý.. Hiçbirþey de olmadý. Hisse hep 10 a çakýlýydý. Þu miras hisselerin satýþý gerçekleþse de herhangi bir hareket olmayabilir.tekrar 10 lara çekerler belki.. Fakat ben duygusal baðlanmadan nuhcm de kalmaya devam edeceðim. Bireysel emeklilik gibi düþünüp kenarda durabilecek bir yatýrým olur en kötü..
elinde kaç lot kaldý hesap eden var mý. benþm hesap karýþtý
benim hesabýna yakýn. bekledim ama satýþ yok bugðn. neyi bekliyorlar anlamýyorum sat bitir iþte bizde mal sahibi olalým. alýcýmý bekliyorlar biz mi yanlýþ hesap yapýyoruz anlamadým gitti.
Akyatirimdan alan da olduysa ayný zamanda satýlacak mal miktarý biraz daha azalmýþtýr. Neyse biz ufak ufak heybeye atýyoruz. Bakalým zaman ne gösterecek..
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahta yapýcý çok bonkör
heralde piyasadaki inþaat maliyetlerinden haberi yok
200 milyon usd ye bir tane daha ayný lokasyonda býrak çimento fabrikasý kulebe kurdurmazlar adama
kafa yapýsý tam bana göre ama güzel güzel ucuzdan alýrýz inþaat piyasasý daralýrken kim çimento hissesi alýrki bizim dýþýmýzda.
rehaveti ondan olsa gerek.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Satýþlar birkaç gündür durdu.
Yer Ýmleri