ben henüz kendime alýyorum saðdan soldan soran hane halkýna alým yaptýrmadým yatýrým tavsiyesi olmasýn
biraz daha küplere binip kayýþ attýðýnda köyümdeki herkese aldýrmayý düþünüyorumki daha düþük fiyattan alsýnlar garipler
sonra derler bak kendine ucuz aldý bize pahalý aldýrýyor.
25.02.2019 topi topu 200 milyon usd cik.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Hergün kentsel dönüþüm haberleri yapýlýyor, milyonlarca binadan bahsediliyor, ah be spek nasýl koyacan o mallarý yerine.
Endeks 105 bin oldu.. Yapýyor namýssýzlýðýný herzaman ki gibi.. Çoluðnzdan çocuðnzdan çýksýn. Ne diyelim..
Endeksle alakam yok diyor. Bankalar baþta olmak üzere yabancý alýmlarý endeksi taþýyor. Yabancý bunu almaz. Alamaz. O kadar sýð. Ters bir durum olduðunda satýlamaz. Alt kademede alýcý bulunmaz. Endeksin düþüþüne, en önde gidecek bir duruþu da var. Bir kere bulaþtýk. Kol bacak kopmadanda býrakmayacaklar. Temettüde bunlarýn ne yapacaðý da belli deðil. Atarlar yedek akçeye. Yüksek faiz ortamýnda taþýttýracaklar. Bu sene Çimsa ve Akçimento vs. çimentolar temettü vermeyecek galiba...Defter deðerleri tüm çimentolarda ayný. Çimsa 0.77 ,Akçansa 0.94-Bursa 0.93-Nuh 0.97- Yannýz Bursa nýn F/K sý 4.30 a düþmüþ ordan avantajý var.
Kasýmdan beri bulaþýðým. Az bir miktar almýþtým. 8.30 lardan. Düþtükçe ala ala kucakta bulduk. Düþen kaðýtta bir daha ortalama asla. Hele ki sýð, patron kaðýtlarýnda ; dersimi aldým.
Son düzenleme : Ayan; 26-02-2019 saat: 21:31.
Arka-taþ ve Kentuf arkadaþlarýn çok profesyonel paylaþýmlarý var. Teþekkürler.
Nuh enerji incelememde Trabzon ve Artvinde HES santralleri var. 17 + 17 Mgwatlýk
Doðlgaz Kocaeli kapatýlmýþ. Bu konuda bilgilendirme yapabilecek bir arkadaþ var mý ? Acaba bilançoda enerjinin katkýsý ne olur ?
Bu iþ profesyonel paylaþýmla falan olacak iþ deðil. Ýstediðimiz kadar profesyonel paylaþým yapalým bu oç. Larýnýn yaklaþýmý deðiþmedikçe biz sürünmeye devam ederiz. Yoksa zamanýnda emektar, laguna bir sürü üye profesyonel paylaþým yapýyorlardý. Sýfýra sýfýr elde var sýfýr. 10 yýldýr yerinde sayýyordu þimdi geriye sarmaya baþladý..
ne iþ mezarda tahta yapýmýna baþlanmadýysa eðer.
bunlarýn elindeki mallarý biri montanlý almaya baþladýðý an ki tahtayý yapanlar patron deðil
eþþekler gibi götürmek zorunda kalýrlar
çünkü onlar vererek baský kurmaya baþladýkça birileri daha çok alacak
biz buna piyasa kuralý diyoruz.
bu salak numarayý yani üstteki atýlan alým oltasýný yedi saldý piyasa kötü zamanda lehime iþliyor diye düþündü
artýk zaman aleyhine iþliyor ben bunu görebiliyorum
NEDENMÝ
MAL DEÐERLÝ ÇÜNKÜ MAL.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri