Partaþ ýn açtýðý ayrý.. Partaþ hangisiydi hatýrlamýyorum bi genel kurul kararlarýnýn iptali için dava açmýþtý..
Partaþ ýn açtýðý ayrý.. Partaþ hangisiydi hatýrlamýyorum bi genel kurul kararlarýnýn iptali için dava açmýþtý..
Genel kurul tarihi yaklaþýyor.. Bi temettülük hareket olur belki.. Yok temettü vermez bu sene bedelsiz verir derseniz yine hareketlenir.. Yok bunlar oç bi hareket falan olmaz da diyebiliriz..
Bu Nuh çimentoya bende zamanýnda Tekfen genel kurulu sýrasýnda tanýþtýðým birisi ile sohbet sonrasý bulaþtým. o zamanlar sanýrým 10 lira falandý (þimdiki deðerden 8.5 civarý sanýrým 2016yýlý) hacim çok düþükdü 4000 lot civarý almýþtým 4000 lira zararýna geri vermek zorunda kaldým. O zamanlar Tkfen de sanýrým lira civarýydý. Umarým buradakiler kazanýr.
Bu aralar tekfn popüler.. Heryerde dillendiriliyor.. 3-5 sene önce dillendiren kaç kiþiydi.. Bu iþler böyle olur.. Kimler gelip geçiyor.. Thyao, sasa, comdo, polho, dgate, asels.. Zamanýnda ilgilendiðim hisselerdi..Bir kýsmýný alsat yapmýþlýðým var.. Ama çoðunu seyrettik..sasa mesela.. El deðiþtirdiði dönemlerde grev haberleri verilip duruyordu.. Sonra aldý baþýný gitti.. En yakýn asuzu.. Üretimi durdurduk dediler hisse 5.. Leri gördü.. 2 haftada 9..larda..
**** geçmiþ zamandaki 2012 GK tutanak ve pdf dosyalarý..
Ek1.pdf 'de Sorular varmýþ ..
Tutanak.pdf 'de taraflarda sinir bozukluðu tavan olmuþ ...
Ek2.pdf'de 56 maddelik destan var imiþ ..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/195189
-----------------------------------------------
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/199962
Ek3.pdf'de dava açýlmasý/Þerh ... 2012
-----------------------------------------------
2013'de 4.Maddesinde üzüntü ve özür ...
https://www.nuhcimento.com.tr/wp-con..._ve_Ekleri.pdf
Geçmiþteki olaylar bir bakýma KAP'da arþivlenmiþ..
.
tekfen de o genel kurulda bende vardým sayýn karani
sizin soru sorduðunuzu hatýrlýyorum
bende TÜPRAÞ iþinde nasýl zarar yazdýnýz diye sordum zarar etmedik kem küm dediler
arkadaþýmda tagaþ arazi için depolama baþvurunuz varmý diye sorduyduk
sizde enerji iþlerine girecekminiz diye sormuþtunuz sanýyorum.
toplantýdan sonra iki ay içinde patronlar 38 milyon lot mal aldýlardý
orda da hakim ortaklardan az mal yemedi akinonya kafasýna zaten kap a bildirdiler
burada odaki gibi bir iddam yok bu o kadar ucuz deðil de amma
tahta yapýcýsýnýn farký yok
ayný þekilde hep biziz bizden büyük yok havasý klasik tanrý benim egosu.
o yüzden bende burdayým seviyorum kendine güvenen tahta yapýcý sabýrlarýný
tekfen de bende þahsým adýna mal yok ama akinonya halkýnda azýmsanmayacak kadar fazla mal var halen.
maliyetler temettüleri düþünce 2.90 lar
ben 0.01 ila 11 tl arasý her yer alým yeri diyordum tkfen de millet düþtükçe kafa yapýyordu
ayný tayfa gidin yapý kredi topiðine bakýn ordalar.
burda da 0.01 ila 20 tl arasý bana her yer ayný fiyat
buranýn derinliði tkfen ile ayný deðil ama köfte ayný köfte sadece zamanlar ve figüranlar farklý
burda gelip herkes mal alacak ve bnu taþýyacak kadar gözü kara deðil
millet daha hareketli ve bereketli þeyleri seviyor
ucuz þeyleri alamýyor insanlar
benim adým tufan
Tufan, birçok yerel efsaneye ve kutsal kitaplara göre Tanrý tarafýndan bir kavmi, milleti ya da tüm insanlarý cezalandýrmak amacýyla gönderildiðine inanýlan büyük felaket. Tufanýn detaylarý farklý kültürlerde farklýlýklar arz etmekle beraber en çok bilinen þekli Nuh Tufaný'dýr.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
ve neden birden davalarýndan vazgeçti PARTAÞ NEDEN bunun cevabýný bilen var mý ?
fikir yürütmeyelim ama sebebini yazalým.
ben fikir yürüterek mal alýyorum zaten.![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri