Sunu da söyleyeyim “dikkatli olunmalý” benim deðil analizi yapan arkadaþýn görüþü.
Sunu da söyleyeyim “dikkatli olunmalý” benim deðil analizi yapan arkadaþýn görüþü.
Bakýn bu hisseyi 11’den alýp 13 TL ye satýp iyi kazandým demiþtim.
Bugün gelen #EGEEN bilançosu;Deðerleme fiyatým 640 TL..Son kapanýþý olan 436 TL fiyata göre %46 potansiyeli var..347 M karýn 60 M luk kýsmý Egefren yeniden deðerlemesinden.Bana göre hisse baþý net 40 lira temettü (%9 ) potansiyeli var. Üstü olursada þaþýrmam:-)...YTD
bu sabah bloomberg ht de söylediler amerika türkiyeden aldýðý tarifelerden muaf 1.7 milyar dolarlýk mala tarife uygulayacakmýþ bu 5 kalemlik mal içerisinde (taþ-toprak) çimento da var imiþ mesela tekstil bu kalemler içinde yokmuþ. dediklerine göre geçen eylül ve aralýk aylarýnda bu konular tartýþýlmýþ. malum nuhcm'nin usa'ya 1 milyon ton ihracatý olmuþ geçen yýl bu yýl da hedef 2 milyon ton olduðunu söylemiþti sayýn ceo. aklýma þu geliyor son bir yýllýk baský sadece rahmetlinin mallarýný ucuza kapmak için deðilmiþ bahsi geçen konunun da etkisi olmuþtur sanýrým. anlayacaðýmýz yeni ihracat pazarlarý bulmamýz gerekmekte.
asla yatýrým tavsiyesi deðildir herkese bol kazançlar.
Bu aralar hep kötü haberler gündeme getiriliyor bilinçli veya bilinçsiz bilemem ama bu hisse de her þey normal olsaydý zaten bu fiyatlar da kalýr mýydý arkasýnda hammaddesi ortasýnda fabrika önünde liman kaç tane Nuh holding var benim sürem 24 ay sonra satarým ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
sayýn mistiku ben 5 yýldýr bu hissedeyim alýyorum-satýyorum dolar bazlý ve tl bazlý zarardayým. Ayrýca kasýtlý kötü haber gündeme getirmedim 6-7 usd fiyatlardan 1.4 usd fiyata geliþimizin olasý nedenlerini anlamaya çalýþýyorum. Bu konu (tarifeler) hakkýnda bilgim yoktu yeni haberim oldu ileteyim dedim. bu fiyatlara geliþ sadece bu iki neden yüzünden olamaz diye düþünüyorum bu hissenin kötü olmasýný istemem zaten zarardayým çok çok iyi haberlere ihtiyacýmýz var. acaba kötü gidiþatýn fiyat babýnda baþka bileþenleri var mý? ve neler olabilir? Þirketin operasyonel karlýlýðý idare eder vaziyette ve yeni ihracat pazarlarý bulmak lazým.
ytd.
Lafým size özel deðil genel konuþtum ben de zarar dayim bekliyecem inþallah kazaniriz sadece zaman ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Bu ABD ye biz çmento satarken onlardan çimentonun en büyük girdisi olan PETROKOK KÖMÜRÜ alýyoruz. Ülkenin yüzde 70 ithali ordan. Bu Trump hakikaten bir bela gibi dünya ticaretine. Ortadoðu da yýktýlar harabeye çevirdiler. Þimdi hesap ediyorlardýr. Bir elli yýl daha yeniden yaparak nasýl sömürürüz diye. Dünya bu iþte.
sorun hesaplarda katakullidrki hiçbir þey yok kapatýyoz len deseler
ceketi alýp çýkýyor deseler zaten bu fiyatlarýn çok üstünde þirket
aa ben dökerim diyen delikanlý ise tahta yapýcý beni ýrgalamaz ben hakim ortaklar götürmeden götürmem diyorsaki
þuan ki durumun özeti budur
kimseninde kafasýna silah dayayýp aldýrmadýklarýna göre
gerçek realiteleri bekleyeceðiz
amma gelip genel kurula hesap sorana da kardeþim iþine gelirse deme devri bitti KANIMCA.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri