Vadeli bugün dolmuþtu, 6,99 dan ekleme fýrsatýný sunduðu için tahta yapýcýya þükranlarýmý sunuyorum. Sýrada ev ve araba kaldý, dahada verirse hayýr demeyiz. 😀
Vadeli bugün dolmuþtu, 6,99 dan ekleme fýrsatýný sunduðu için tahta yapýcýya þükranlarýmý sunuyorum. Sýrada ev ve araba kaldý, dahada verirse hayýr demeyiz. 😀
Ýnþallah þükranlarýmýzý sunarýz bigün.. Yoksa sürünmeye devam.
Þöyle gelse 7-8 $ lara.. Deðil þükran noellerini, paskalyalarýný bile kutlarým ben onlarýn..![]()
Bu perþembe genel kurul var, aramýzda katýlmayý düþünen varmý, iki ay sonra hisse baþý 60 kuruþ hesaplara geçecek hisse hala ölü taklidi yapýyor. Nerdeyse elindeki Dedeman hotelleri, alýþveriþ merkezi fiyatýna Nuh çimento, fabrikasý, limaný, arsalarý, enerji þirketi, Ünye çimentonun %40 ýda bonusu. Gerçi bizim için hava hoþ, bu fiyatlarý bir daha göremeyiz diye ne var ne yok toplamaya devam ediyoruz ama birkaç ay önce 7.70 üzeri alýp yapýp kap bildirimi yapan ortaklardan niye hiç ses çýkmýyor, hissenin bu kadar ezilmesine neden göz yumuluyor, yoksa onlarda bu operasyonun bir parçasýmý.
7 altý bana nasip olmadý tüm kurþunlarýmý sýktým 7 den hayýrlýsýyla artýk bakalým.
Tüm yazdýklarým þahsi kanaatlerim olup ytd deðildir.
Yine karanlýk odada bastý þeref yoksunu, ne yaparsan yap tahtaya satýcý gelmiyor iþte, yakýnda elindekilerden de olacaksýn.
Operasyonu yöneten onlar hocam. Onlarýn izni, bilgisi dahilinde.. Kurmuþlardýr bir ekip, düzen, vermiþlerdir talimatý.. 5 olmuþ, 10 olmuþ onlarýn umurunda mý. Adam zaten zengin.. Yönetim giderinden de dünyanýn parasýný alýyorlar. E temettü den de götürüyorlar. Bir eli yaðda bir eli balda.. Böyle hisseleri sttr edeceksin borsa kotundan çýkaracaksýn. Sonra ülke ekonomisi niye böyle. Daha beter olsun aq. Zihniyet bozuk..
Teþekkürler, arasýra derinlik paylaþýrsanýz iyi olur, yapýlan oyunlar gayet net ortaya çýkýyor böylece.
Yer Ýmleri