Söylediklerin çok çeliþkili sayýn teamsah.. Hem satýþa mal konsa tavan olur diyorsun, hem de 3 milyon lot satýþa konulunca buralara çekildi diyorsun..
Söylediklerin çok çeliþkili sayýn teamsah.. Hem satýþa mal konsa tavan olur diyorsun, hem de 3 milyon lot satýþa konulunca buralara çekildi diyorsun..
Miras kalan ve satýlacak olan 3 milyon lotu karþýlamak için 8,50-9 lardan 7-7,50 ye bilinçli çekildi diyorum, sonuçta satýþ haberini alanlar niye bu malý iskontolu almak varken yüksek fiyattan alsýn. Þimdi o malýn tamamýný alamamýþ veya bizim gibi ky lara fazla mal kaptýrmýþ olsalar gerekki fiyat olmamasý gereken buralarda durmaya devam ediyor, yani aldýðýnýz mallarý geri verin diyorlar kýsaca, dediðim gibi yazýn adamlarýn mallarýný tahtaya bakalým alýyorlarmý almýyorlarmý, denemesi bedava, pardon bedava olurmu en azýndan %20 zararla![]()
Dolaþýmdaki bir malýn % 90-95 i büyük el tarafýndan toplandýysa uzaya bile çýkarýrlar, çok örnekleri var. Ama bir mal küçük yatýrýmcýya daðýtýlmýþsa yýllarca baský yemeye devam eder, taki aðalar tekrar o malýn % 90-95 ine hakim olana kadar.
buralardan bir üçlük daha satýþ haberi gelir mi reis.?
birde genel kurulda bez poþette içinde arý tozumu nedir anlamadýðým bir þeyler ve faaliyet raporu ile zaman saati masaüstü koymuþlar. kurumsal yatýrým ilklerine uyma çevreci þekil çalýþmalarý yesinler sizi.
valla ben mesajý net aldým.![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Buralardan gelmez gibi sayýn kentuf. Gelirse de cep to cep yapýp kapa bildirirler.
Daha çok beklersiniz alýn bu masaüstü saate bakar durursunuz mu diyorlar![]()
genel takas durumu nasýl mal daðýnýkmý.
Fani dünyanýn sefasý bir kuru kavga imiþ, gerçeðiyle insan olmak her þeyden âlâ imiþ.
gördüðüm kadarýyla kimsenin mal flan topladýðý yok. 500 lot satayým dedim alan yok. mal alacak adam aþaðý yukarý sürer mal toplar.
Fani dünyanýn sefasý bir kuru kavga imiþ, gerçeðiyle insan olmak her þeyden âlâ imiþ.
bu hissenin avantajý yokmu var. borsa düþse bile hissenin düþme ihtimali zayýf. bilanço bozulmaz sa tabi. en azýndan zarar olmaz.
Yer Ýmleri