Bir de cenazede yoktuk. Hakkýnýzý helal ediyor musunuz sorusuna "ETMÝYORUM" diyorum..
Bir de cenazede yoktuk. Hakkýnýzý helal ediyor musunuz sorusuna "ETMÝYORUM" diyorum..
Nerdesiniz millet.. Kaç gündür yazan yok. Yas mý tutuyorsunuz. Þirketi dolandýrmakla suçlanan(bizi de tokatlamýþ oluyor) biri için yas tutmaya gerek yokbu arada ufak ufak gidiyor. Öngörümüz çýkacak mý bakalým..
Yazacak birþey kalmadýki, yazýlacak herþeyi yazdýk. 7 altýndada fazla bekletemediler mal toplayalým derken kaptýrdýklarý için. Bizde temettüye kadar elimizdekilerle yetineceðiz artýk, bir ay izlemeye bile deðmez.
Google earth üzerinden konum olarak bize yakýn Aslan Çimento ile kýyaslama yaptým, fabrika olarak Aslan Çimento bizim yarýmýz bile alan kaplamýyorken borsa deðeri olarak bizi ikiye katlamýþ, ya biz çok ucuzuz ya Aslan çok pahalý, piyasada nedense Aslan çimento daha çok ilgi görüyor, dolaþýmdaki payýnýn azlýðý ve arasýra yaptýðý tavan hareketleri nedeniyle olabilir.
arkadaþlar fabrika full çalýþýyor
stoklarý da sýfýrlamýþýz
bu arada yeni ihracat müdürü adayýmýz hayýrlý olsun vatana millete
yengemize hoþ geldin diyelim.
![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Davanýn bilançoya VS bi etkisi olacaðý yoktu zaten . Ölmüþ gitmiþtir. Sadece artýk ikide bir bildirim yapmazlar davayla ilgili.
Þirket þunu diyor.. Ben fabrikayý satacak mýym. Hayýr. Ee.. Tahta 3 olmuþ 7 olmuþ 10 olmuþ bnm için önemli deðil. Temettden payýmý alýrým, yönetim giderinden de paramý alýrým..bana yatýrým yapan ky yi neden düþüneyim.. Hertürlü hisseyi baskýlarm. Da nereye kadar?
Yer Ýmleri