alým satým ne durumda
alým satým ne durumda
Bu günü yorumlayacak arkadaþ varmý ? Yeter diyenlerin malýnýmý aldýlar yoksa alttan aldýklarý 3.3 milyon lotumu buradan veriyorlar yrd.
hisarcýklýoðlu tüpleri taktý dalýþa geçti ahahaha
ilk gemiyi patronlar terk ediyor
daha çok paslý çivi var daha çok dans eder bu
'''06.11.2019 - 06.11.2019 tarihinde NUH ÇÝMENTO SANAYÝ A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 12,277988 -
12,277988 TL fiyat aralýðýndan 0 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 83.368 TL toplam nominal
tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte NUH ÇÝMENTO SANAYÝ
A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 06.11.2019 tarihi itibariyle %0 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna
düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr. '''
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
ilk 6 ay 78 milyon lira kâr açýkladý......
son 3 ay buna 45-50 milyon kâr ekleyebileceklerini hayal ediyorum...
30 eylül bilançosunda kabaca 125 milyon kâr açýklar diye umuyorum.... bakalým hayal kýrýklýðý mý? yoksa ek sevinme mi yaþayacaðým?
be yaaa!![]()
Nuhta verdik bursdan aldým hop bursa![]()
Çok güzel hareketler bunlar![]()
NUH'a dadanan aða koparýyor gibi....
Umudum artýk 2 $ altýna indirmemesi, ocak 2018 tarihindeki 2,5 $ üzerine de atmasý fiyatý.....
Ocak 2018 tarihinden bu yana fabrikaya yýldýrým mý düþtü? Yangýn mý çýktý? Çimento üretimi mi yasaklandý? Limaný mý çöktü? Ýhracatý mý bitti?
Hepi topu iç piyasada bir miktar çimento tüketim azalmasý oldu....
ALTIN'ýn eskisi yenisi mi olurmuþ? be yaaaa!![]()
Yer Ýmleri