Bencede düþük olmasý iyi patronlar hisse alacak galiba 😂 eee okadar mal kaptýrýrlarsa olacaðý buydu...2020 yýlý nuh çimento için güzel olacak ihracatlarý iyi gidiyor geçen seneye göre ihracaat çok güzel son çeyrekte ihracaatýn etkisini gördük ve 2018 yýlýndan daha çok kar kalde maliyetler 2018 yýlýna göre artmýþken... ve þirketin borçlarý azalmaya devam ediyor 2-3 seneye bankalara borç morç olmaz gibime geliyor dolarla ihracaat yapýyor döviz giriþimizde olacak..çimento þirketlerinin içinde ilk 5 de bana göre yarýn 12 üzerine atmamýz lazým yada ters köþe yaparmý enayi sipeðimiz göreceðiz..ENAYÝ SÝPEÐÝMÝZ iþ yatýrýmdan oynuyorsa çok zararýna iþlem yaptý bugun oyaktan oynayanda zararýna yaptý mal kaptýrdýrlar gibime geliyor 😂🤣
Nuh çimentoyu konya çimentoyla karþýlaþtýrýyorum aslan çimentoyla kariýlaþtýrýyorum göltaþ çimentoyla karþýlaþtýrýyorum hepsinden çok ciromuz var karýmýz mükemeimel borç yükümüz fazla yok sürekli ihracaatýmýz var limanýmýz var ama fiyat olarak onlardýn çok altýnda iþlem görüyoruz hemde 11 yýldýr !!!!!!!!!
Yanarým yanarým 8.50 ye alamadan depoyu fulleyemeden döndü ona yanarým, neyse öyle bir coðrafyadayýz ki aksiyon bitmiyor, nakit dursun kenarda, bu spek nasýl olsa yine alým fýrsatý verir 😀
tam mal boþaltýlaca havaydý baya aldýk sattýk velakin kagýdýn 11 altý kapatmasýnýda beklemiyordum açýkcasý
Yer Ýmleri