Þaka gibi %-1.5 Þirket 2019 yýlýný çok iyi geçirmiþ 2020 yýlýnda beklenti daha fazla ortak çýlgýnlar gibi mal çekmiþ. Her þey var ama helvayý yapamýyoruz
Þaka gibi %-1.5 Þirket 2019 yýlýný çok iyi geçirmiþ 2020 yýlýnda beklenti daha fazla ortak çýlgýnlar gibi mal çekmiþ. Her þey var ama helvayý yapamýyoruz
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Bugün satanlar acaba firmanýn nakit akým tablosuna hiç baktýlar mý ? Merak ediyorum borcu harcý varmý, ihracat ithalat durumu nedir incelediler mi ?
Geçenlerde aracý kurum ile görüþürken çok sayýda yeni hesap açýldýðýný belirtmiþti bu hisseye özel deðil tabi onlarý çýrpmadan bu hareketler düzelmez.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Grafiðe baktýðýmýzda aþaðýya salýlým baþladý bu tahtada ziraat oyak iþ yatýrým almadýðý sürece düþmeye mahkum mallarýmýn %80 nini 11.40-12 aralýðýnda 2 günde sattým nakitteyim ENAYÝ SÝPEÐÝN enayi hareketlerini bekliyorum ve tahtadan 250 lot þekilde GEDÝK den alým yapýyorum
Bu tahtada olaðandýþý þeyler oluyor 12 ye geldikçe birileri deli gibi mal satýyor ve adeta 12 üstüne kaðýdý çýkartmak istemiyorlar ve 10-12 arasýnda tutmaya çalýþýyorlar.iþ yatýrýmýn oyak ýn zararýna satmasý bunu doðrular nitelikte yani uzun vade beklemeyi göze almayan günlükçüler bence bulaþmadýn..3 sene olacak bu tahtada olalý ve hatýrý sayýlýr para kazandýrdý bana..12.30 un üzerinde kapanýþlar önemli ama þuandada 11 de tutunamýyor. Düþmeden öncede 12 de aynýsýný yapýyordu...velhasýl kelam bugun günlükçüleri iyi avladýlar 😂
Ne guzel gidiyorduk
Sabah alanlar aksam sattýlar mý acaba?
Yer Ýmleri