Evett 9.xx lere gelmek üzereyiz ENAYÝ SÝPEÐÝMÝZ güzel iþ çýkarýyor baþlayalým alýmlara
Evett 9.xx lere gelmek üzereyiz ENAYÝ SÝPEÐÝMÝZ güzel iþ çýkarýyor baþlayalým alýmlara
Cumhurbaþkaný :"Kanalistanbul en kýsa zamanda ihaleye çýkýyor. " dün yapýlmýþ açýklama..
*sermayesinin üstünde kar yazýyor..
*ihracatý 3 e katlanmýþ..
*iþtirakleri say say bitmez..
*limaný var..
*kanalistanbul için en avantajlý çimentolardan
Artýlarýný defalarca yazdýk.. Tek eksiði fiyatý..
Speði enayi olsun bakalým.. Dke Dke akýllandýrýrlar..
Brksn sattým tavan bozmasaydi satmazdim ama nuhuma takviye yaptým kazanacagimdan þüphe yok inþaallah ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Almayýn kardeþim, 8,50 lere gelsin diye bekliyoruz, ortalama yapacaðýz, acele etmeyin.
Ben o seviyeleri gorecegini düþünmüyorum 30 milyon lot var artýk zamaný yaklaþýyor bence zaman çok yakýn sadece tahmin ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Corona kabusu bitmeden borsalar kendine gelemez, Avrupa ve ABD de hýzla yayýlýyor, iyice panik havasýna dönüþtü, bizim spek bu durumu kullanacaktýr, daha önce gelmez denilen yerlere geldiðini çok gördük, ha dönerse amenna, eldekilerle yetiniriz, para kolay kazanýlmýyor, çoluk çocuðunuz rýzkýný kaptýrmayýn bu üç kaðýtçýlara.
Yer Ýmleri