SANAYÝ A.Þ.( Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Anlýk Borsa Haberleri - 25 Mayýs 2017, 09:27
***NUHCM*** NUH ÇÝMENTO SANAYÝ A.Þ.( Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Baðlý ortaðýmýz Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Þ. nin þirketimiz ile kolaylaþtýrýlmýþ usulde birleþmesine karar verilmesi hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 24.05.2017
Birleþme Yöntemi Devralma Þeklinde Birleþme
Birleþmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 31.12.2016
Para Birimi TRY
Devralýnan Þirket Borsa'da Ýþlem Gören/Borsa'da Ýþlem Görmeyen Pay Deðiþim Oraný Ortaklarýna Verilecek Pay Grubu Ortaklarýna Verilecek Paylarýn Nevi
Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Þ. Borsa'da Ýþlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye Birleþme Nedeniyle Verilecek Menkul Kýymet ISIN Bilgileri
NUHCM, TRANUHCM91F0 150.213.600 150.213.600
Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye
TOPLAM 150.213.600 TL 0 TL 0 TL 150.213.600 TL
Devralma Yoluyla Birleþilen Þirketlerde Süreç Tamamlandý mý? Hayýr
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 24.05.2017 tarihinde yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda
1- Þirketimizin, hisselerinin %100'üne sahip olduðumuz, Ýstanbul Ticaret Sicili Müdürlüðünde 435157 sicil numarasýyla kayýtlý bulunan Nuh Enerji Elektrik Üretim Anonim Þirketi ile Sermaye Piyasasý Kanunu'nun ilgili hükümleri, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-23.2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði ("II-23.2 Sayýlý Teblið"), Türk Ticaret Kanunu'nun 136 ila 158. maddeleri ile ilgili diðer hükümleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19. ve 20. Maddesi ve ilgili diðer maddeleri çerçevesinde tüm aktif ve pasiflerinin bir bütün halinde þirketimiz tarafýndan devir almak suretiyle Þirketimiz bünyesinde birleþmesine ve birleþmenin kabulüne,
2- Birleþme iþleminin Þirketimizin devrolan Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Þ. hisselerinin % 100 ?üne sahip tek ortak olduðundan Birleþme iþleminde þirketimizde sermaye artýrýmý yapýlmamasýna, birleþme iþleminin TTK'nýn 155 ve 156'ncý maddesi ile SPK'nýn II-23.2 Sayýlý Teblið'in 13. maddesine göre "Kolaylaþtýrýlmýþ Þekilde Birleþme" hükümlerine göre yürütülmesine, bu kapsamda baðýmsýz denetim raporu, birleþme raporu ve uzman kuruluþ görüþü hazýrlanmasýna ve birleþme sözleþmesinin genel kurulun onayýna sunulmasýna gerek olmadýðýna,
3- Birleþme iþleminde, varsa ilgili mevzuat hükümlerinin uygulanmasýnda, Birleþmeye taraf þirketlerin tabi olduklarý mevzuata uygun olarak hazýrladýklarý ve genel kurul onayýndan geçmiþ olan 01.01.2016 - 31.12.2016 hesap dönemine ait yýllýk finansal tablolarýn esas alýnmasýna,
4- Birleþme iþlemi kapsamýnda Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Þ. ile birlikte hazýrlanan " Birleþme Sözleþmesi" nin kabulüne, Birleþme Sözleþmesi'nin imza sirkülerinde belirlenen A Grubu imza yetkililerinden herhangi iki imza yetkilisi tarafýndan imzalanmasýna,
5- Birleþme iþleminin Þirketlerin tabi olduðu mevzuatlara göre Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu, Sermaye Piyasasý Kurulu vb. kurumlarýn onay/izinlerin alýnmasýný müteakip yapýlmasýna, Birleþme iþlemiyle ilgili gerekli iþ ve iþlemlerin ifasý ile gerekli izinlerin temini hususunda þirket yönetiminin yetkili ve görevli kýlýnmasýna,
karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609039

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri