Çok yükselmesi diðerlerinin daha iyi firmalar olduðu anlamýna gelmez, ancak diðerlerinin yükselmesi yarýn birgün nuhunda yükseleceði anlamýnýda gelmez. Yükselen hep yükselebilir nuh hep düþükte kalabilir.
Önemli olan azda olsa bu iþten anlayan birilerinin önüne bilançolar ve faaliyet raporlarý konduðunda yatýrýmcý yatýrýmýný hangi firmaya yapar bunun tespitidir.
Çok ilginçtir bu hisseyi bilen yok veya bizim bu hisse hakkýnda bilmediðimiz þeyler var. Haziran ayýnda konut satýþlarý patladý müteahhit firmalar stoklarýnda bulunan daireleri tüketecektir. Ben NUH tan ümitvarým.

Originally Posted by
cüneytt
bu ve buna benzer olaylarý kaç sefer yaþadým sayýsýný hatýrlamýyorum....
endeks: 30binlerdeykende...50binlerdeykende...63binlerdeyk ende...72binlerdeykende...82binlerdeykende...(Son düþüþ 82bin dahil deðil onu saymýyorum.) 100bindeykende...120bindeykende hep çimentolar giderdi... bu öyle mal gibi bakardý.
onun için kanýksadým....sevinmek için 7,58 den yedeðini (ÇÝMSA) aldým onunla mutlu oluyorum... bu hayattan soðutur adamý. AAST.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri