fazla kastý..devreyi kesti. ne adiymiþsin be.
fazla kastý..devreyi kesti. ne adiymiþsin be.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Tahta sýð, yüklü satýþa gelmiyor, bunu bildikleri halde devre kestiriyor, amaç korkutup mal toplamaksa hayýrlý iþler, bizim karnýmýz tok bu hareketlere, biz satýcý deðil toplayýcýyýz 😀
Bu haftayý da atlattýk çok þükür. Olan bizim 1000 taneye oldu. 16,13 den verdim gitti. Kapanýþta da 16,61 e 5000 tane yazdým o gitmedi. Torunumun çükü saðolsun. Cümleten iyi tatiller.
buralarda sürtüp duruyon da...50 kuruþluk temettün için seni burdan kimse almaz..yüzüne bakmaz.. bir operasyon yapmalý...yüksek bedelsiz beklentili.... bölün ondan sonra yine bu seviyelerde sürt. AAST.
çimentoyu kim verecek acaba?
22 milyar TLâ��lik yatýrýmýn temeli 18 Temmuzâ��da atýlýyor
Türkiyeâ��nin Otomobili Giriþim Grubu (TOGG) tarafýndan hayata geçirilen Türkiyeâ��nin Otomobili projesinde süreç hýzlanýyor. Bursa'nýn Gemlik ilçesinde kurulacak fabrikanýn ÇED raporu, imar izni ve inþaat ruhsatýnýn alnmasýnýn ardýndan temel atma töreni için de tarih netleþti. Türkiyeâ��nin Otomobiliâ��nin fabrika inþaatýnýn temeli Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn katýlýmýyla 18 Temmuz Cumartesi günü yapýlacak.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
cümleten selamün aleyküm deðerli arkadaþlar, hayýrlý iþler bol kazançlar.
Takta da anlamsýz bir baský var.. olsun benim birim varsa onlarýn milyonlarý var. partaþýn da eskiyapanlarýn da paralarý pul oldu. burda en karlý gökanla teyfik..alýyorlar ballý maaþlarý..oh ne güzel ne güzel.
k.y. nýn da anasý aðlasýn. anasýný satim.
Yer Ýmleri