Spekülasyon her zaman var, 8-10 kat çýkanlar biranda 8-10 kat geride gelir hemde taban taban satýþ fýrsatý bile vermeden, bunu göze alanlar buyursun alsýn mantýksýzca yükselenleri.
Spekülasyon her zaman var, 8-10 kat çýkanlar biranda 8-10 kat geride gelir hemde taban taban satýþ fýrsatý bile vermeden, bunu göze alanlar buyursun alsýn mantýksýzca yükselenleri.
Benim Hedef kýzýlelmam (100 TL.) Tabi bu süreçte elbet içerden ve dýþardan saldýrýlar olacaktýr. Bu saldýrýlarda kenardaki taþlarýn yerini ezberlemek lazýmdýr. Hayýrlý iþler, bol kazançlar. Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Þu ortamda yükselmesi gereken ender hisselerden ama batýklar toparlarken bu hala düþsemmi diyor 😀
Neyse herþey illüzyondan ibaret borsamýzda, bu tür filmlere karnýmýz tok, hedefe kitlendik bekliyoruz, bizden sana ucuz mal çýkmaz tahtacý boþa bekleme yapma.
Bu taktayý buralardan alanlarý anlýyorum.....beklenti büyük...Ayrýca; diðer taktalara göre Geçmiþe dönük Trajik bir hikayesi var...
peki satan niye satýyor...
malý piyasaya sürecen...topla gelsin. mal piyasasýnda alýnýr... zamanýnda bunun 10 katý düþük taktalar piyasalarýný yaparak 3. operasyonlarýný tamamlayýp buna tur bindirdiler....
Bu arada bugünkü hareketine bakarak alttan 17,74 seviyesini tekrar güncelledim. takibi þarttýr, kýrýlmasý durumunda muhafazanAllah... telaffuz bile etmek istemiyorum.
Hayýrlý iþler, bol kazançlar. Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Aslýnda bugün nuh un günüydü. Fakat oda piyasaya uydu.büyük baský var.hiç yukarý yapmýyor.bizim için fark etmiyor. Yukarý dönüþümüz hýzlý olacak inþallah. Ytd.
sýkýntý yok temmettü yer otururuz yahuu.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Temettü tahmininiz nedir arkadaþlar 1.50 _2.00 arasý olur diyorum
Dünkü iþlemler hiç saðlýklý bir görüntü vermedi bana da. Takasta ilk altýdaki tüm kurumlar satýcýlýydý. Tahminen 50.000 LOT mal yedirdiler gibi.
Daha önce belirttiðim 16.50 kademesi halen geçerli fakat ordaki hareket tarzý tahtanýn yönünü belirleyecek. Yine mal gelmeye devam ederse 14.50 ilk durak, orda da dengelenmezse korkarýmki 12.00 deki boþluk dolar.
Kaldý ki, %50 geri çekilme kuralýný referans alýrsak (tepe-dip/2), 12.50-13.00 arasýný gösteriyor.
Altýn kural iþliyor, rüzgara karþý iþenmez! Endeks tat vermiyorsa, hisselerde tat vermez maalesef.
Son düzenleme : Oðuz Çelikdemir; 04-09-2020 saat: 09:49.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Yer Ýmleri