Bu seferde endeks bozdu, nasip.
Bence;Endeksin Düþmesi,ABD li Fed den yapýlacak açýklamalar ve TC.Merkez bankasý'ndan gelecek faiz kararý ile alakalý..
Nuhun gemisi ,Piyasalarda ters rüzgar esmediði sürece 19.70 altýna inmez diye düþünüyorum..
Satanlardan toplaya toplaya, kaplumbaða hýzý ile de olsa yukarý týrmanýyor..
Aslýnda haber maber hepsi hikaye, yeterki malý toplasýnlar. Gubrf 2.5 tan 30 oldu bir yýlda, daha nice hisse 8-10-20-30 kat gitti, Nuh hala deðerine gelmedi. Þu oldu bu olacak aman satayým kendimi garantiye alayým diyenlerin hiçbiri filmin sonunu göremedi, bizde sabýrla Nuh filmindeki mutlu sonu bekliyoruz. Ne demiþler sonunu düþünen kahraman olamaz 😀
Nazlanýyor...
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Çok önemli 2 adet grafik atayým 1. Çimento üreticileri fiyat endeksi (nakliye masraflarý dahil)AMERÝKA
2. Ted spread. GLOBAL
1. Grafik þunu anlatýr. Referans yýl içerisinde ülkede üretilen (burada ülke Amerika oluyor) ve yurt içine satýþý yapýlan ürünlerin ayný dönem içerisindeki fiyat deðiþimlerini gösterir.
2. Grafik TED SPREAD global bir kavramdýr. kýsaca dolarýn dünyada ne kolaylýkta dolaþtýðýný gösterir. Spreadin düþük olmasý beklenir.
Sadede geliyorum kýsaca bu grafikler diyorki; Amerikada çimento fiyatlarý tavan yapmýþ, Paranýn dolaþýmý ile ilgili global herhangibir problem yok. Bende bir ek yapayým dolar/TL tarihi zirvesinde.
Ýhracatýnýn çok büyük bir bölümünü Amerikaya yapan 2019 yýlýnda 3,5 milyon ton ihracat ile kendi rekorunu kýrmýþ; 2. Dönem mali verilerine göre 2020 sonunda bu rekoru egale edecek, yatýrýmlarýný tamamlamýþ iþtiraklari, ortaklýklarý ve mal varlýklarý ile NUH ÇÝMENTO hissesi BÝST te 19,92 fiyat, 7,23 F/K iþlem görmektedir.
Söyleyeceklerim bu kadar,, herkese hayýrlý akþamlar,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri