Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
tam tahmin ettiðim gibi yatýrým fonundan dustu oyakýn satýþý mal herifler
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
16 marttan itibaren 30-40 hisse arasýnda gidip geliyor borsa istanbul...yükselende ayný düþende....bunun gibi taktalar dar yükseliin ardýndan stabil kaldý...1 ekimden sonra günlük marj da düþecek galiba... o zaman ne yapacak merak konusu.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
TAKASLARA TAKILMAM Ben.
Takaslar virman yapýlmak sureti ile istenilen adetlerde istenilen aracý kurumlarda gösterilebilir, ayrýca bir grubunun topladýðý senedin kaç deðiþik aracý kurumda saklandýðýný ben þahsen bilemem....sizde bilemezsniz....içerden olmadýktan sonra kimse bilemez..
Belki de agalar 10- 15 tane aracý kurum (KRUPÝYER DERÝM BEN) kullanýr hisseleri farklý yerlerde gösterebilirler. KÝM BÝLÝR.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Kur buralarda yada daha yukarýlarda kapatsýn bu ayý o zaman ben göreceðim satanlarý. 9 aylýk kar rekor kýracak yine, koþarak almaya gelirler, tabi hisse bulabilirlerse.
Bugün ,Sarhoþ parmak yoktu ama Yurt dýþý piyasalar Nuhun Gemisini de akýntýya sürükledi. .
20.18 TL yi gören hisse,19.34 TL den kapattý...
Sat -Al yapanlar gene kazançlý çýktý..
Borsa da iþlem yapan çoðu kiþi gördü ki,,Þirketlerin yüksek kaarlar elde etmesi ile Hisse fiyatýnýn yükseldiði falan yok..Çoðu zaman da tam tersi durumlar mevcut..
''Bilanço iyi gelir,Kaðýt uçar'' Algýsý,düþüncesi deðiþti..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
patron alýmý yapýþtýrmýþ
korkma patron bizde ortada gözükmesekte kimelerin olmadýðý yerlede topa gireceðiz
daha yokuþun ilk basamýðýna çýkmadýkki satalim bazýlarý gibi
patron ortak fabrikaya ne harcadýðýný biliyor
doviz kurundabn haberdar
çöperin dünyada kadar deðerli hale geldðini biliyor
o almýyacakta benmi alacaðým
bu arada bizim fýrýnlarda çöpte yakýyoruz çöpten bile para kazanmak þanþýmýz var
ama gel görki sürünen biziz
patrona akýl öðretmek gibi olmasýn ama bu millete ucuz mal yaramaz
baþýna gelenler hep fiyat yüzünden
neyse piyasa bozuk biz sotede avýmýzý bekleyelim pehhh
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri