hareketlendi yavru....
hareketlendi yavru....
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
offf offf offf hay maþallah
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
týrýþka gibi duruyor
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Ben bu gemiden 20.40 dan iner ve giderim.. Kalan arkadaþlara iyi nöbetler, hayýrlý yolculuklar dilerim..
borsavizyon dünki zibidileri 18.80 kavþaðýnda yakaladým 19.50 ye kadar bir dövdüm bir dövdüm anlatamam
sonra kaçtýlar tabii
bak bir kaçý 20.60 da onlarýda baþkasý dövsün kolum aðýrdý vurmaktan![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
24/09/2020 - 24/09/2020 tarihinde NUH ÇÝMENTO SANAYÝ A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 20,0581 - 20,0581 TL fiyat aralýðýndan 14.651 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte NUH ÇÝMENTO SANAYÝ A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 24/09/2020 tarihi itibariyle %3,71 sýnýrýna ulaþmýþtýr
/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr
Sabýr acýdýr.
Nasýl bir tahta arkadaþ patron sürekli alýyo ortaklar sürekli satýyor. Hayrýný bereketini gör senden alanda kazansýn.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri