Alýcýlarda þevke geldi 2012 27.000 lot ve 2008 e 25200 lot girdiler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Alýcýlarda þevke geldi 2012 27.000 lot ve 2008 e 25200 lot girdiler
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Bende biraz destek attým. Hayýrlýsý,
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Sene 2000' ler, ÇBS PRÝNTAÞ' ýn yabancýlara satýþý haberi dolanýyor ortalýkta. Tesadüf bu ya, muhasebe birimindeki genç bizim þirketin SAP sorumlusunun yeðeni. Birgün, müdürler toplantýdayken bu arkadaþ odadan çýktý, benim masaya yöneldi, eðilip "Printaþ satýlmýþ, haberin olsun" dedi. Hemen dealer' ý aradým, kademelerde ne var dedim, þu kadar var dedi. Kaldýr alayýný dedim. Arkadaþ yan odadan baðýrýyor "kim kurcaladý oðlum bu tahtayý" diye, ben pis pis gülüyorum tabi. Neyse, bizim þirkette duyan herkes abandý hisseye, tavan kapadý. Ertesi gün piyasada haberi aldý, onlarda saldýrýnca ikinci tavan geldi. Ýkinci seans ben hisse ile vedalaþtým, sonra da bir daha bakmadým.
Bir baþka aným, Mehmet abi vardý þirkette, kalender birisi. Birgün geldi, Oðuz dedi, al þu benim hesabýda sen yönet, oyna borsada dedi. Geçmiþ gün yanýlmýyorsam 800 TL civarýnda bir rakamdý. Abi dedim, sakat iþ, ben bu sorumluluðu alamam. Al sen, batarsa batsýn önemli deðil dedi. Aradan baya bir müddet geçti, piyasalar sakat, göçtü-göçecek, ben ne var ne yok boþalttým herþeyi. Mehmet abinin de hesabýna girdim onunkileri de vermeye baþladým. Sonra birþey dikkatimi çekti, Mehmet abinin para 12000 TL ye yakýn bir rakama ulaþmýþtý. Ulan dedim, kýçýnda kurt var sanki, ordan oraya zýplayýp durdun þu kadar kazanamadýn.
Uzun lafýn kýsasý, kader-kýsmet iþi, nerede sana uðrayacaðý belli olmuyor.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Eyvallah agam;
seçim (Parmaklara sürülen mürekkeple alakalý) hissesiydi bu....seçimlere yakýn alýr, seçimler olmadan çýkardým... sonra küçük hesap yaptýk bunda biz. gözaltýnda 073 e yazmýþtýk 0,72 den kapattý....1 kuruþla kaybettik... küçük hesap yapanlarýn kayýplarý büyük olur misali. enteresan tarafý beklenti hep büyüktü bunda...kapandýðýnda Toyotaya çalýþýyorlardý..kapa bildirimleri hep olumluydu... bir yýlbaþý günü kapandý. kapatanda þu an nuhun yönetimindeki eski spk baþkaný riskçi vahdettin. þu an piyasada iþlem gören bir çok taktadan abisi Çbs den bile iyiydi rasyolarý.
umut fakirin ekmeði. beklemedeyiz... saðlýk olsun.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Selam dostlar, bugün biraz uzak kaldým günde bir sayfa ilerlemeyen forum 6 sayfa birden atlamýþ 😀, hareket gelmiþ bereket gelmiþ, kaðýdýmýz 20 üzeri kapanýþ yapmýþ, maþallah 🧿 diyelim.
Haklýsýn Sayýn Cüneyt, faiz artýþýný borsa olumlu algýlasada biz Nuh yatýrýmcýlarý için pek iyi olmadý, gerçi kurda fazla düþmedi, yüksek kur düþük faiz her zaman daha avantajlý bizim için.
cümleten hayýrlý iþler, bol kazançlar arkadaþlar.
zamanýnda nuh 14 lirayken 0,60 kuruþ olan dardo þu an 18,35 TL. yakalayacak bu ninnoþu.
21 e 180 k yazdý ayý yavrusu
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri