oyak ve iþ yattan biri durmadan veriyor bu satýþ bittiðinde ancak kendini toplar bence.
bý sýðlýkta tahtada normal genede karþýlýyor isterse çekerdi %5 aþaðý
oyak ve iþ yattan biri durmadan veriyor bu satýþ bittiðinde ancak kendini toplar bence.
bý sýðlýkta tahtada normal genede karþýlýyor isterse çekerdi %5 aþaðý
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bugün tahtayý citi tuttu. O tutmasa biz baþka bi þeh tutcaktýk,[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
yeni moda globalle 1 2 gun mal alýp robota yabancýya aktarýp yukardan satmak.çogu yan kagýtta bu var.alkim alka despc vs.nuhtaki de o 50 kusur almýstý global uzerinden þimdi robotla ufak ufak onu veriyor
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bu saatten sonra yolcudur abbas, baðlasan durmaz 😀
Çok bekletti ama deðecek inþallah, ne hisseler kaçýrdýk bunun uðruna 10 kat 20 kat gidenler oldu yinede sabýrla beklemeye devam ettik.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Þimdi anladým bugünkü alýþlarýný devamýda gelir inþallah
haftalýk kapanýþý þýk yapmýþ
yanlýz citi nin gelmesi biraz garip olmuþ![]()
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri